Welcome to MaxCheaters.com

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

[Working Bot]The Abyss L2 Walker OOG


Recommended Posts

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i have a problem with disconnections :SSS i have all good ( i think) but in few seconds disconnect :( xD

 

 

this is all that i have ---->http://www.megaupload.com/es/?d=SMOOWN7O

 

all can check for trojan or same...but is clean...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue few months ago when walker was disconnecting in 5-120 seconds ...

As fas as I know the problem was with walker version as he was sending unallowed packet which usually caused disconnection.

 

Could you try to send your char to lonly place - like mhm Dwarf Mine using your L2 client and then login via walker and check if you get DC?

 

Second thing if possible you shoud try another OOG version. Sometimes the newest version is much more unstable than older.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had same problem, the bot only stayed ingame for like 5min max, then dc...

But other problem now: today they did a new patch, and I cant login with walker anymore.

 

 

22:23:21 www.nudl.net

22:23:21 òðóëÿëÿ

22:23:21 Link LoginServer Succeed.

22:23:26 Login LoginServer Succeed.

22:23:26 服务器[02]当前在线率:27.90%,能否登陆:能

22:23:29 Link GameServer Succeed.

22:23:29 ->Login GameServer Fail.

 

sux, anyone got to fix this already?

Greetz

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had same problem, the bot only stayed ingame for like 5min max, then dc...

But other problem now: today they did a new patch, and I cant login with walker anymore.

 

 

22:23:21 www.nudl.net

22:23:21 òðóëÿëÿ

22:23:21 Link LoginServer Succeed.

22:23:26 Login LoginServer Succeed.

22:23:26 服务器[02]当前在线率:27.90%,能否登陆:能

22:23:29 Link GameServer Succeed.

22:23:29 ->Login GameServer Fail.

 

sux, anyone got to fix this already?

Greetz

 

 

try the protocolversion 748

 

 

i work on a working walker too but i dont get any offset for latest walker I.E 10.8.5 or 10.8.6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.