CryStaliN Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 am mai obs un comm de genu la un alt videoclip. se pare ca lumea sa saturat de pop dj ;D
Trance Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Si aici sunt primu cu likes :)) si e comment vechi
CryStaliN Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 In puscarie, pe un detinut il apuca mereu rasul cand era chemat la masa.Curios, un coleg il intreaba: -Ce ai de te amuzi asa ?Ce-i asa comic? -Pai astia m-au bagat la puscarie ca am furat o paine sa mananc, si acum ma cheama la mancare moca! ...Tzara lui Papura Voda
MiddleMan™ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ba cacatule tu crezi ca daca te bagi tu in seama asa ca ai revenit pe cs mod esti tu mare smecher? zii mersi ca nu am mai stat eu pe cs mod impreuna cu sX ca altfel mai intrai tu o pula in staff baiatule asa ca gura mica, sa nu aud de copii ca tine, si stai tu linistit, crezi ca daca mi-a dat retardatul ala ban pe middleman e sfarsitul? imi da maxtor unban inapoi si ala o sa-si ia demote si o sa-mi suga pula dupa aia, vedeti voi cum o sa fie.
MiddleMan™ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nu, esti doar tu retardat, iti recomand sa faci un consult medical pentru ca ai probleme cu capul copile, prea mult 9gag si alte cacaturi ti-au daunat creiurului tau si asa minuscul.
Raule Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 crystalin a fost cs mod dinainte sa dai tu de forumu asta
MiddleMan™ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 chiar crezi? eu sunt utilizator vechi cu alt cont de care nici nu ai idee si nu o sa-l afli vreodata, asa ca daca nu stii nu vorbi, eu sunt dinaintea voastra cu mult timp inainte, inca din 2006.
CryStaliN Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nu, esti doar tu retardat, iti recomand sa faci un consult medical pentru ca ai probleme cu capul copile, prea mult 9gag si alte cacaturi ti-au daunat creiurului tau si asa minuscul. ba cacatule tu crezi ca daca te bagi tu in seama asa ca ai revenit pe cs mod esti tu mare smecher? zii mersi ca nu am mai stat eu pe cs mod impreuna cu sX ca altfel mai intrai tu o pula in staff baiatule asa ca gura mica, sa nu aud de copii ca tine, si stai tu linistit, crezi ca daca mi-a dat retardatul ala ban pe middleman e sfarsitul? imi da maxtor unban inapoi si ala o sa-si ia demote si o sa-mi suga pula dupa aia, vedeti voi cum o sa fie. me haz acc from 1999 and cookiez so u noob kk ?
MiddleMan™ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Tu de ce crezi ca mi-a dat Maxtor unban si o sa-mi dea unban in continuare? hahaha, prosti sunteti si prosti o sa ramaneti, si asa nu aveti o facultate ( ma refer la una adevarata nu FEAA sau alte prostii )
Recommended Posts