Study guides

Q: What is 8 hours 5 minutes 60 seconds subtract 7 hours 6 minutes 7 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

Add the hours, the minutes, and the seconds, separately. If you get 60 or more seconds, you need to "carry over" to the minutes. You do this by subtracting 60 seconds and adding one minute. Similarly, if you get 60 or more minutes, you need to "carry over" to the hours. Here, too, you would subtract 60 from the minutes, and add 1 to the hours.

There are 24 hours in one day.There are 60 minutes in one hour, 60 (minutes) x 24 (hours) = 1,440 minutes in one day.There are 60 seconds in one minute, 60 (seconds) x 1,440 (minutes) = 86,400 seconds in one day.

80,000 seconds Ã· 60 seconds/minute = 1333.33 minutes 1333.33 minutes Ã· 60 minutes/hour = 22.22 hours. So there are 22.22 hours in 80,000 seconds.

10 hours = 10*60 minutes = 600 minutes = 600*60 seconds = 36000 seconds

To minutes, you divide by 60. To convert to hours, you divide by 60, then by another 60 (or totally by 3600)

There are 60 minutes in an hour and 60 seconds in a minutes. 2 hours have 120 minutes and 120 minutes have 7200 seconds

you would change hours to minutes. 1 hour=60 minutes

5 hours x 60 minutes/hour x 60 seconds/minute = 18000 seconds/5 hours. 20 minutes x 60 seconds/minute = 1200 seconds/20 minutes 18000 seconds/5 hours + 1200 seconds/20 minutes = 19200 seconds/5 hours 20 minutes.

There are 11130 seconds in 3 hours, 5 minutes, and 30 seconds

30000 seconds x (1 minute x 1 hour)/(60 minutes x 60 seconds) = 8.33... hours = 8 hours and .33... hours x (60 minutes)/(1 hour) = 8 hours and 20 minutes

there is 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour. if there is three hours multiple it by 60 to get to the minutes 3(60) = 180 3 hours = 180 minutes once u have the minutes multiply by 60 again to get the seconds 180(60) = 10800 3 hours = 180 minutes = 10800 seconds 1 hour = 60 minutes = 3600 seconds :D

There are 60 seconds in 1 minute and 60 minutes in 1 hours, so...1 minute = 60 seconds therefore 24 minutes = 60 x 24 which is 1440 seconds1 hour = 60 x 60 seconds, which is 3600 seconds, so 2 hours = 3600 x 2 which is 7200 seconds. Therefore 2 hours and 24 minutes = 1440 seconds plus 7200 seconds, which is 8640 seconds.

60 seconds x 60 minutes x 60 hours = 216000 seconds.

To convert hours to seconds, multiply by 3600 (60 minutes multiplied by 60 seconds)

What time period were you asking about? If hours, since there are 60 minutes in a day, 1152/60 = 19.2 hours. If seconds, since there are 60 seconds in a minute, 1152 x 60 = 69,120 seconds

0.64 hours = (0.64 times 60) minutes = 38.4 minutes But 0.4 minutes = (0.4 times 60) seconds = 24 seconds So 0.64 hours = 38 minutes and 24 seconds.

since there are 60 seconds in one minute, and there are 210 minutes in 3 hours and 30 minutes, there are 12,600 (210 x 60) seconds in 3 hours and 30 minutes.

11 hours = 11*60 minutes = 11*60*60 seconds.

To calculate how many seconds in 24 hours, multiply the number of hours by 60 and multiply that number again by 60.

Hours in 3600s = 3600/60 minutes = 60 minutes = 60/60 hours = 1 hour

29236 seconds is equal to 29236/60 = 487 minutes 16 seconds. There are 60 minutes in one hour. Therefore, 487 minutes 16 seconds is equal to 8 hours 7 minutes 16 seconds.

263.1 minutes in hours and minutes? 263.1 minutes x (1 hour)/(60 minutes) = 4.385 hours = 4 hours and .385 hours x (60 minutes)/(1 hour) = 4 hours and 23.1 minutes .1 minutes in seconds is: .1 minutes x (60 seconds)/(1 minute) = 6 seconds So 4 hours 23 minutes and 6 seconds total.

15 × 60 = 900 minutes.Note: there are 60 seconds to a minute, and 60 minutes to an hour.

14 hours x 60 minutes x 60 seconds = 50400 seconds.

There are 60 minutes in one hour, so multiply by 60 to get minutesThere are 60 seconds in one minute, so 60 x 60 = 3600 seconds ni one hour, so multiply by 3600 to get seconds.If you have a number of hours which has a whole number and a decimal part:keep the whole number of hours and multiply the fractional part by 60 to get the number of minutes;keep the whole number of minutes and multiply the fraction of minutes by 60 to get seconds.eg 5.338 hours = 5 hours and 0.338 x 60 = 20.28 minutes20.28 minutes = 20 minutes and 0.28 x 60 = 16.8 secondsSo 5.338 hours = 5 hours, 20 minutes, 16.8 seconds.