Jump to content

[GR] Μερικοι τροποι για να κατεβαζετε πιο ευκολα απο RapidShare


`Gerero®

Recommended Posts

Οπως ολοι ξερουμε το RS ειναι ενα απο τα καλυτερα [αν οχι το καλιτερο] site για upload και download! Χρησιμοποιητε κυριως απο Warez Sites! Οι επιλογες οπως ολοι ξερουμε για το κατεβασμα ειναι 2! Free User & Premium User!

 

Στον Premium User ξερουμε ολοι τι γινετε οπως και στο Free User! Ομως στο Free user ειναι αρκετα βαρετο να περιμενεις καμποσα δευτερολεπτα η να περιμενεις 15 λεπτα μετα το επομενο κατεβασμα!

 

Οριστε μερικοι τροποι για να διευκολινθητε!

 

1) JavaScript!

 

Βλεπετε κατι που θελετε να κατεβασετε! Περνετε το link και πατατε ΟΚ ετσι ωστε να αρχισει να κατεβαινει το αρχειο! Εσεις, θα επιλεξετε Free User! Οταν το κανετε αυτο θα αρχισει ενα χρονομετρο να μετραει αντιστροφα και ειδικα οταν ειναι μεγαλο το αρχειο περνει το πολυ 180 δευτερολεπτα μεχρι να τελιωσει! Δηλαδη 3 λεπτα! Τωρα, αφου πατισετε Free User πηγαιωετε πανω πανω εκει που ειναι το link και γραψτε!

 

javascript:alert(c=0)

 

Πατιστε ΟΚ και μετα παλι ΟΚ και θα δειτε πως δεν θα υπαρχει χρονος αναμονης πια! Αυτο πρεπει να το κανετε πριν απο καθε download σας!

 

2) Αναζητωντας νεα ΙP απο τον ISP!

 

Επιλεξτε Run και γραψτε cmd.exe και πατιστε ΟΚ. Οταν εμφανιστει το παραθυρο εντολων δωστε τις 4 παρακατω εντολες πατωντας Enter μετα απο την καθε μια!

 

Ipconfig/flushdns
Ipconfis/release
Ipconfig/renew
Exit 

 

Αμεσως μετα σβηστε τα cookies απο τον browser που χρησιμοποιητε για τα download σας και πηγετε να κανετε ενα νεο download! Επισης, για να δουλεωει αυτο ΔΕΝ πρεπει να εχετε Static IP!

 

3)Χρησιμοποιηστε Proxy με το SwitchProxy του Mozilla!

 

Ανοιξτε τον FireFox. Πηγαινετε στην σελιδα : http://mozmonkey.com/switchproxy και κατεβαστε το προγραμμα SwitchProxy! Ψαξτε για ελευθερους proxy servers και με το που φτασετε στο οριο τα download σας απο το  RapidShare παντα, καντε clean τα cookies και αλλαξτε τον proxy που χρησιμοποιητε!

 

4) Public Proxy Servers:

 

Στην σελιδα www.publicproxyservers.com θα βρειτε δημοσιους proxy servers. Απο κει μπορειτε να παρετε ΙP και ports, τα οποια αν εισαγετε στα Connection Settings του browser σας, θα εχετε στη διαθεση σας απειρους τροπους για να κατεβαζετε απο το RapidShare!

 

5)Κλωνοποιηστε MAC ADRESS:

 

Αναζητηστε στο Google εφαρμογες Mac Cloning. Κατεβαστε μια της αρεσκεια σας και μπειτε στο RS να κατεβασετε οποιο αρχειο εσεις θελετε. Μετα απο το download αλλαξτε το Mac Adress σας. Καντε restart το modem ετσι ωστε ο ISP να παρει την καινουργια IP και να μπορειτε να κατεβασετε ξανα και ξανα κανοντας ολη την ωρα το ιδιο πραγμα!

 

6)Χρησιμοποιηστε το RapGet!

 

Το RapGet ειναι ενα καλο και ελαφρη προγραμμα το οποιο υποστηριζει 65 free download sites μαζι και το RS! Θα το βρειτε απο το: www.rapget.com/en/index.html. Το προγραμμα σας επιτρεπει ειτε να κατεβαζετε πολλαπλα αρχεια μαζι ειτε ενα ενα, χωρις ομως να παρακαμπτει τον χρονο αναμονης σας. το μονο που πρεπει να κανετε ειναι να ορισετε στο προγραμμα τη διευθυνση του αρχειου που θελετε να κατεβασετε και αυτο μετα κανει ολη τη δουλεια μονο του.

 

7)Χρησιμοποιηστε το Download Grabber:

 

Πηγαινετε στο: http://d.turboupload.com/d/496788/Grabber.vi.4.2a.SHINE.Update.3.rar.html και κατεβαστε το προγραμμα download Grabber. Αυτο επιτρεπει την χρηση πολλαπλων proxy, κατι που σημαινει οτι μπορειτε να κατεβαζετε πολλαπλα αρχεια απο το RS! Αρκετα χρησιμη ειναι και η χρηση του rapidShare Explorer. η οποια διευκοληνει την πλοηγηση στο RS, για την αναζητηση αρχειων.

 

Credits goes to Sephiroth απο το ελληνικο περιοδικο Total Xackers το οποιο το βρηκα σε μορφη .pdf και εφραψα μονος μου [μιας και δεν γινετε c/p] οτι βλεπετε παραπανω!

 

Ολα οσα εβαλα δουλευουν σε μενα και ειναι αρκετα χρησιμα! Το περιοδικο ειχε αλλα 2-3 ακομα αλλα δεν τα εβαλα επειδη δεν δουλευαν! Ελπιζω να βοηθησα!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...