Jump to content

[Help]With My phx


Recommended Posts

Well, i got one l2phx, but the problem is that i can't even open it, in just a newbie servers without any protection on the system, just when i try to log in i put my ID/pass and then nothing happens, i don't recieve any disconnect or something else. Iy just blocks there and if i close my phx it logs in... Is it protected or is my phx to old?

 

I rly appreciate your help

Link to comment
Share on other sites

Try to close your antivirus, or download other versions.

 

I applyed exceptions on my anti virus for the lineage II folder, but the strange is that i don't get any disconnect from the server... Atleast it could say you are desconnected from the server...

Link to comment
Share on other sites

All my files into the C:/ are unhidded

Ok, download this=> >>Click me

And then add there the l2.ini of the other server, try to log in and post back the results.

 

I am 99% sure that it's the same system I downloaded some time ago and it hasn't any protection.

Link to comment
Share on other sites

Ok, download this=> >>Click me

And then add there the l2.ini of the other server, try to log in and post back the results.

 

I am 99% sure that it's the same system I downloaded some time ago and it hasn't any protection.

Nothing... stil the same.. just cant log in

 

semttulofwu.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disbaled AdBlock