Jump to content

Lineage2:Perigrafi


Cha0ti¢

Recommended Posts

Το Lineage (aka η εποχή της γραμμής)

 

Το Lineage (Λάινεϊτζ ή, όπως πολλοί υποστηρίζουν, Λίνεατζ), κοινώς γνωστό και ως L2 (Ελ του � ή ο δεύτερος, στα Ισπανικά, ή ο δεύτερος Ελ) είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων (MMORPG (προφέρεται μμόρπγκ) ), το οποίο παίζεται ταυτόχρονα από πολλά άζωα άτομα από όλο των κόσμο και βρίσκει τεράστια ανταπόκριση σε άτομα ηλικίας 10-45 χρονών. Σε αυτό το παιχνίδι παίρνεις "εμπειρία" σκοτώνοντας παραπληγικά τέρατα, κάτι το οποίο προσφέρει πολλά αγαθά στον παίκτη, και στο παιχνίδι αλλά ακόμη περισσότερο στην εκτός παιχνιδιού ζωή του. Επίσης υπάρχουν διαφορετικοί servers για το Lineage, οι οποίοι έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις, και μπορείς να φτάσεις σε μερικούς στο ανώτατο level σκοτώνοντας 2 μόνο τέρατα, ώστε να νιώθεις γαμάτος.

Πολλοί Lineagers (παίκτες Lineage δηλαδή) υποστηρίζουν πως το παιχνίδι το πρωτοδημιούγησε ο Χάρι Πότερ σε συνεργασία με τον David Copperfield και τον Όσκαρ Ουάιλντ. Άλλοι πιστεύουν πως το δημιούργησε ο Δίας ώστε να μην πεθάνει ποτέ η αρχαία Ελλάδα (δεν έχει σημασία που το παιχνίδι δεν διαδρματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα). Μετά απο πολλές αναλύσεις ειδικών όμως, έχει βγει το συμπέρασμα πως είναι το απομεινάρι της προεδρίας του Bill Clinton στην Αμερική. Επίσης υπάρχουν κάτι άλλοι μαλάκες που υποστηρίζουν πως είναι απομεινάρι μιας αποτυχημένης κλανιάς του Σιμήτη. Όλα είναι πιθανά.

Σήμερα το παιχνίδι αναπτύσσεται απο μια Κορεάτικη Εταιρεία με έδρα το καταφύγιο του Σαντάμ. Όπως θα υποψιάζεστε, πρόεδρος είναι ο Μπιν Λάντεν (το όνομα του στην Αμερική είναι Bill Gates-Βασίλης πόρτας). Τώρα τελευταία η εταιρεία πάει κατά διαόλου επειδή όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο Έντισον, οι υπάλληλοι που είναι τόσο ηλίθιοι και κάθονται και το αναπτύσσουν, προσπαθούνε να εισέλθουνε στο κτήριο απο την πόρτα ενώ το κτήριο δεν έχει πόρτες! Για το τελευταίο ευθύνεται και ο Λαζόπουλος που πήρε την πόρτα καθώς έχασε τη πόρτα του Datsun του στο δρόμο.

 

Ο σωστός τρόπος για να γίνει κανείς κυρίαρχος

 

Ξεκινώντας το παιχνίδι, ο παίχτης φτιάχνει τον δικό του χαρακτήρα, είτε αυτός ξέφυγε από τους Τριακοσίους (Human), είτε από την Χιονάτη (Dwarf), είτε από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών (Orc/ Elf/ Dark Elf). Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς όσο πιο μαλάκας φαίνεται ο παίκτης τόσο πιο άπαικτος θα ναι!

 

Το κάψιμο

 

Τα άτομα που καίνε τα εγκεφαλικά τους κύτταρα σε αυτό το παιχνίδι πάσχουν από οξεία αζωίαση και, εκτός από κάποιες ασήμαντες εξαιρέσεις, την βγάζουν όλη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή του σπιτιού τους ή κατά προτίμηση σε έναν γωνιακό υπολογιστή του internet cafe της γειτονιάς τους (για να μην πάνε σε κανένα άλλο πιο μακρινό και κουραστούν). Συνηθίζουν να παίζουν 2 μέρες σε έναν server και αφού φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο τον παίκτη τους και νιώσουν κυρίαρχοι του κόσμου να παίξουν αλλού μετά. Όλοι αυτοί έχουν μια ψευδαίσθηση ότι κάνουν κάτι για το οποιο πρέπει να περηφανεύονται, και περιφρωνούν όσους δεν ασχολούνται με το παιχνίδι επειδή δεν ξέρουν απλά τι να συζητήσουν μαζί τους.

Όσοι παίζουν φανατικά Lineage ισχυρίζονται ότι πριν αρχίσουν να παίζουν τους πλησίασε ένας κύριος και τους έδωσε ένα παράξενο κόκκινο χαπάκι. Μερικοί πιο συνειδητοποιημένοι λένε ότι ο κόσμος μας είναι το matrix και η αλήθεια βρίσκεται στο Lineage. Αυτά τα άτομα στην πλειοψηφεία τους ονομάζονται άζωοι, επειδή απλά πάσχουν από έλλειψη πραγματικής ζωής και νομίζουν ότι το Lineage τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν. Κάποιοι που θέλουν να το παίξουν αυτοσυνειδητοποιημένοι λένε σε όποιον συναντάνε στο παιχνίδι "get a life", αγνοώντας ότι ούτε αυτοί έχουν.

Βρείτε μια επίδειξη πορωμένων για το πως συζητάνε εν ώρα καψίματος στη διέυθυνση:

 

Οι αρχιάζωοι

 

Οι GM's δηλαδή οι πιο άζωοι παίκτες του παιχνιδιού δηλαδή που είναι διαχειριστές των server, έχουν την ικανότητα να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με τους ώμους τους όπως κάνει και ο Μητσοτάκης. Μάλιστα στο επίπεδο 5 και μαζί με κάτι άλλα ναρκωτικά που παίρνει ο χαρακτήρας κάνει χειρότερα απο εκκρεμές.

 

Συμπτώματα και Επιπτώσεις

 

Μικρή μερίδα παιχτών κάνει ένα διάλειμμα από το παιχνίδι δέκα-δεκαπέντε λεπτών για φαγητό, γεγονός αισιόδοξο, καθότι οι περισσότεροι παίχτες αρκούνται στους αντιπάλους που έφαγαν εντός του παιχνιδιού. Μετά από πολλές ώρες πόρωσης τα άτομα αυτά παθαίνουν το σύνδρομο με κωδικό όνομα L2C1- C6, με το C να δηλώνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Μερικά συμπτώματα της πάθησης αυτής είναι:

Κάνουν παράξενους ήχους όπως:"ΛΟΛ!", "ΡΟΦΛ", "ΟΜΦTZ", "ΠιΚέι!", "ΤΖΙ ΤΖΙ" κτλ, ειδικά αν τα κάνουν εκτός παιχνιδιού.

Λένε διάφορες ασυναρτησίες εκτός παιχνιδιού όπως:"Πάμε να εξπάρουμε", "Έλα Γκιράν", "Ωχ, ένας νταγκεράς με κάρμα!", "ΝτάμπλγιουΟχτώ" κτλ.

Βγαίνουν στο δρόμο και να φωνάζουν "ΑΝΤΕΝΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖ", "ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚ".

Ζητάνε S grade όπλα απ'τα περίπτερα, και buffs απ'τα γυράδικα.

Κρατάνε ένα μαχαίρι και ένα κομμάτι χαρτί και να βρίζουν χριστοπαναγίες επειδή "δεν γίνεται enchant εξαιτίας του lag".

Σε ακραίες περιπτώσεις βλέπουν κάποιον περάστικό και αφού τσιρίζουν "ΠΙΚΕΪΙΙ" αρχίζουν να τον χτυπάνε. Άμα τελικά φάνε ξύλο απ'τον περαστικό, και δεν έχουν έρθει στα συγκαλά τους, φωνάζουν "ΡΕΕΕZZZ ΠΛΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ".

Πάνε να πάρουνε εισιτήρια για το αστικό απο τα περίπτερα και ζητάνε enchant scrolls. Επίσης καλούνε τον οδηγό του αστικού "Gatekeeper", και του λένε να τους κάνει teleport (γίνεται και με τους ταξιτζίδες) σε διάφορα μέρη με παράξενα ονόματα. Όταν έχει μποτιλιάρισμα αρχίζουν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με το χέρι τους λες και προσπαθούν να χειριστούν το ποντίκι ώστε να ξεκολλήσουν.

Πολλές φορες όταν βλέπουν έναν άλλο αζωο τον φωνάζουν "νουμπά"

Σκοτώνουν σκυλιά για να "εξπάρουν"

Παντα όταν βλέπουν άτομα να επιδίδονται σε βιοπραγίες αναφωνούν "Πάμε μπας και πέσει κανα mace acumen" (δεν έχει σημασία αν βρίσκονται στο παιχνίδι η όχι!)

Πάνε στο περίπτερο λένε: "trade plz"

Σε οποία παρέα και να κάτσουν ζητάνε Party (μοιρασμός του εξπαρίσματος κατα την ορολογία τους)

Αναρωτιούνται ποσά XP τους έδωσε η μακαρονάδα που μόλις έφαγαν.

Κάθονται στη μέση του δρόμου και περιμένουν, όπως λένε, να τους ανεβεί το MP (μάνα πόιντς), ενώ γράφουν SMS στο κινητό ξεκινώντας με ". Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα χρησιμοποιούν τα μπλε Powerade ως Mana Potion.

Bρίσκοντας στον δρόμο 10 � αντί για 100 � άρχισαν να παραπονιούνται για το drop rate

Φορούν ρόμπες όταν βγαίνουν έξω για να μη χάσουν το Casting Speed όπως λένε (τώρα τιντούτο είναι άλλο πράγμα)

Νομίζουν ότι το μπαστούνι του παππού τους έχει πάνω από 500 Magic Attack και προσπαθούν να βρούνε το account του παππού τους για να το κλέψουν.

Credits To:Frikipaidia

 

P.S.:I istoria tou L2:http://www.discoverlineage2.com/el/

Link to comment
Share on other sites

Em dn nomizw pos einai to idio k oute c/p apo allou einai!!BTW egw evala k tin animated istoria t l2 apo to official site epeidi tha itan pl xrisimi gia tous newbies!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock