Welcome to MaxCheaters.com

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

Recommended Posts

Hello, i seem to be having issues with H5 interfaces, no matter which one i install - if it includes interface.u file always get the SAME exact error. Tried with interfaces:

Deadz 1.8-2.4 (multiple versions)

Edkith

Peepoclown (thats the file name, cant remember exact name but its the essence style one)

 

Given that this happens with as soon as that file is touched there must be some issue elsewhere - anyone knows what's up? Spent some time on google but just see a lot of these errors with no solutions

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, CriticalError said:

you try with another system H5?

Well when i first got the h5 client i downloaded like 4 or 5 clean (at least it claims so) patches and only 1 worked (others could not even start the game), so tried with just that one.

 

Would this indicate that the patch isn't clean? Maybe know where i can get a legit clean patch for h5 then?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no idea what could be the problem ...

 

But why after all, arent you using a newer version of DEADZ Interface. The latest version is 2.4 and as far as I know it is now for FREE , officialy.

 

Im using DEADZ 2.4 and works fine on my server Dragon-Network (H5).

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, fzr1000 said:

I have no idea what could be the problem ...

 

But why after all, arent you using a newer version of DEADZ Interface. The latest version is 2.4 and as far as I know it is now for FREE , officialy.

 

Im using DEADZ 2.4 and works fine on my server Dragon-Network (H5).

I tried 1.8 , 2.1 , 2.4 from mxc, 2.4 from deadz website. 

 

Now found another clean patch that works by itself but getting this error as soon as interface.u is replaced - same exact error.

 

Any chance you have another clean patch that i can try? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I do have 

1x DEADZ 2.4 edited by Tom ... (fully working) downloaded from MXC

1x DEADZ 2.4 from website ... fully working , downloaded from deadz website.

 

I did nothing special to make it work. after extracting the rar file , I saw 6 folders . I copied those 6 folders and I paste them inside my Lineage 2 directory ... replace files ? yes.

 

ready, run as administrator if you are in doubt.

deadz 2.4 is the best free-to-have Interface for H5 , that I have tested so far. I very satisfied. 

Specially the Auto-Potion panel saved my life.

Auto Mana potions for my buffers on my other 2 windows.i love it

tho, custom potions of my server doesnt work on this auto-potion panel.

Edited by fzr1000
correction

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
8 hours ago, fzr1000 said:

I do have 

1x DEADZ 2.4 edited by Tom ... (fully working) downloaded from MXC

1x DEADZ 2.4 from website ... fully working , downloaded from deadz website.

 

I did nothing special to make it work. after extracting the rar file , I saw 6 folders . I copied those 6 folders and I paste them inside my Lineage 2 directory ... replace files ? yes.

 

ready, run as administrator if you are in doubt.

deadz 2.4 is the best free-to-have Interface for H5 , that I have tested so far. I very satisfied. 

Specially the Auto-Potion panel saved my life.

Auto Mana potions for my buffers on my other 2 windows.i love it

tho, custom potions of my server doesnt work on this auto-potion panel.

And where did you take the initial clean system from, before applying the interface on it? Certainly me using some wrong system files is the reason why i cannot enter game 

 

 

It seems i found the issue - nwindow.u and .dll

Edited by benedict

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, fzr1000 said:

GREAT 🙂

Any chance you encountered issue with font using deadz interface? As long as font is missing everything is aligned ok but text looks bad, as soon as i add the font or edit interface.xdat to change it - title of a character gets aligned to the right, looking really shit. Checked whole xdat file but cannot find any reference to title to try and adjust the location

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, benedict said:

Any chance you encountered issue with font using deadz interface? As long as font is missing everything is aligned ok but text looks bad, as soon as i add the font or edit interface.xdat to change it - title of a character gets aligned to the right, looking really shit. Checked whole xdat file but cannot find any reference to title to try and adjust the location

https://rghost.net/8VyxwdQYw  put at system and instal it 2 times 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.