Jump to content

Cardano - Aποκεντρομένο , απο τα δυνατότερα Cryptos [ Pool ]


Dir50

Recommended Posts

Tα κύρια κρυπτονομισαμτα (BitCoin,Etherium) που παράγονται και επιβεβαιώνουν τις συναλλαγές με επεξεργαστική ισχύ (mining) αυτός ο τρόπος ονομάζεται Proof of Work.
Η επεξεργαστική ισχύ αυτή απαιτεί ακριβό εξοπλισμό και έχει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Το Cardano έχει εισάγει την καινοτομία ότι για να δημιουργηθεί και να επιβεβαιωθούν οι συναλλαγές μέσω των χρηστών δεν απαιτεί επεξεργαστική ισχύ άλλα οι χρήστες που χρησιμοποιούν το νόμισμα (Cardano) να το διατηρούν σε Pools.
Το Daedalus είναι το official wallet της Cardano, και τα Pools υπάρχουν μέσα σε αυτό, αυτό που κερδίζεις διατηρώντας τα νομίσματα σου σε ένα pool είναι πρώτον το επιτόκιο , και 1000 ada όταν βρεθεί ένα Block διαμοιρασμένα στα άτομα που έχουν κάνει Delegate-Support στο Pool ανάλογα το ποσοστό των ada που έχουν στην κατοχή τους.
Το Block ειναι μια δέσμη νομισμάτων το οποίο αναθέτετε σε ένα pool από το δίκτυο του cardano, όσο περισσότερους υποστηρικτές έχει ένα πουλ τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να του ανατεθεί το εκάστοτε Block.
Τα κρυπτονομησματα που έχεις κάνει Delegate στο pool μπορείς να τα χρησιμοποιήσει κανονικά για trading και δεν δεσμεύονται από πουθενά.
Έχουμε δημιουργήσει ένα Ελληνικό Pool προσπαθώντας να ενώσουμε την ελληνική κοινότητα του Cardano.
*Κάνοντας Delegate στο pool μας δηλώνεις την υποστήριξη σου στο ότι θα είμαστε εμείς οι οποίοι θα βρούμε το block κερδίζοντας το ανάλογο ποσοστό. Το pool μας δεν κρατάει καμία προμήθεια από τους χρήστες με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό των ADA να διανέμεται στα άτομα που έχουν κάνει Delegate.
 
Καλησπέρα , ως μια κίνηση decentralization (το Cardano δουλεύει δημοκρατικά). Εγώ και μερικά άλλα παιδιά απο το community φτιάξαμε το πρώτο Ελληνικό pool.
Προς το παρόν έχω κάνει pledge 4.000 ADA και περιμένουμε αλλα 20.000 μέσα στην εβδομάδα. (Τα οποία θα πολαπλασιάσουν πολύ τις πιθανότητες να μαζεύουμε βραβεία απο το δύκτιο)
 
Η Ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη πολύ σύντομα. Αν κάποιος θέλει να κανει deligate μαζί μας ώστε να φτιάξουμε ένα δυνατό Ελληνικό community θα χαιρόμασταν , επίσης αν χρειάζεστε κάποια οποιαδήποτε βοήθεια , μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μύνημα ή σε comment απο κάτω)
Αυτό ειναι το group μας στο Telegram
Εαν κάποιος θέλει να έχει αμεση αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους.
Edited by Dir50
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...