Jump to content

Ο αγαπημένος Crash Bandicoot έρχεται με φόρα στα smartphones


Advertisements

Recommended Posts

crash.thumb.JPG.dc5793383b21c511e765ee76c5751b01.JPG.c446348eec1f6d5a3f9430b3c3dcac96.JPG

Σύμφωνα με τελευταίες ανεπιβεβαίωτες για την ώρα πληροφορίες, ένα νέο mobile παιχνίδι Crash Bandicoot βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Παιχνίδι στο οποίο ο Crash θα τρέχει ασταμάτητα, όπως τα Subway Surfers ή Temple Run (Endless Runner). Οι πληροφορίες βασίζονται σε κάποιες διαφημίσεις που αποκαλύφθηκαν σε Facebook και Twitter, με την εταιρία πίσω από την ανάπτυξη να είναι η King της Activision, η ίδια που δημιούργησε το Candy Crush.

Οι φωτογραφίες της διαφήμισης αναφέρουν πως ο παίχτης θα μπορεί να τρέξει, να πηδήξει αντικείμενα αλλά και να συρθεί για να αποφύγει εμπόδια. Μία από αυτές τις εικόνες αναφέρει πως ο παίχτης θα μπορεί να δημιουργήσει και να αναπτύξει τη βάση του, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχουν περισσότερες λειτουργίες εκτός από το τρέξιμο.

Επιπλέον πληροφορίες για το παιχνίδι έφερε στο φως το Kotaku με πιο αναλυτικές φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο Storemaven. Στην περιγραφή του παιχνιδιού βλέπουμε πως ο παίχτης καθώς τρέχει θα πρέπει να αποφεύγει τα κιβώτια TNT, να μαζεύει όσα περισσότερα πολύχρωμα φρουτάκια μπορεί και ταυτόχρονα να πηδάει ή να σπάει τα διαθέσιμα κουτιά που θα περιέχουν επιπλέον ανταμοιβές.

Capture.JPG.b14ccb845c704a87eaa83160877d95f7.JPG

Αν και δεν φαντάζει ο καλύτερος τρόπος για το επόμενο Crash Bandicoot, η επιλογή ενός Endless Runner ταιριάζει στο χαρακτήρα του παιχνιδιού. Εκτός από αυτό όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα δούμε έναν ακόμη τίτλο για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Με την Activision να έχει ξεκαθαρίσει πως σκοπεύει να συνεχίσει στο δρόμο των remaster, είναι πιθανό να δούμε ολοκληρωμένο παιχνίδι Crash Bandicoot εντός του 2020.

Tech Radar

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...