Jump to content

Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο Switch φέτος η Nintendo


Advertisements

Recommended Posts

dims.jpg.ac7d86fda0487df0513d0e5996fc9727.jpg

Αυτό δήλωσε πρόσφατα ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Nintendo, Shuntaro Furukawa διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν την Ιαπωνική εταιρεία να κυκλοφορεί μία αναβαθμισμένη έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με επενδυτές για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο Shuntaro Furukawa είπε: «Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν σχεδιάζουμε να λανσάρουμε ένα νέο μοντέλο Nintendo Switch κατά τη διάρκεια του 2020». Αντ’ αυτού η εταιρεία θα εστιάσει στο να επικοινωνήσει καλύτερα τα πλεονεκτήματα των σημερινών κονσολών και να επεκτείνει τη βάση των χρηστών.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η Ταϊβανέζικη ιστοσελίδα Digitimes σε άρθρο της ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει ένα νέο μοντέλο στα μέσα του 2020, και μάλιστα ότι η παραγωγή θα ξεκινούσε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς. Η νέα κονσόλα θα είχε την ονομασία Switch Pro. Με τις δηλώσεις του, ο Shuntaro Furukawa ξεκαθάρισε ότι τουλάχιστον φέτος δεν πρόκειται να δούμε κάποια νέα κονσόλα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι κάποιο μοντέλο «Pro» δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την εταιρεία.

Να θυμίσουμε ότι στα μέσα του 2019, η Ιαπωνική εταιρεία λανσάρισε μία ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, και μερικούς μήνες μετά ανακοίνωσε το «Switch Lite».

Engadget

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...