Jump to content

Η Nintendo σταματά την επιδιόρθωση των Wii τον προσεχή Μάρτιο


Advertisements

Recommended Posts

dims.jpg.c6e59b03d4df9309ac0854e787206ff8.jpg.bcf88ed07a9ebeaa20f3b30ab65533e0.jpg

Το Nintendo Wii μετράει σχεδόν 15 χρόνια παρουσίας και πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες κονσόλες παγκοσμίως. Όχι μόνο λόγω του επαναστατικού για την εποχή gaming με αισθητήρες κίνησης, αλλά και λόγω του ότι κατάφερε να βάλει στον κόσμο των παιχνιδιών και χρήστες όπου το Wii ήταν η πρώτη τους και μοναδική κονσόλα.

Το Nintendo Wii σηματοδότησε μία ολόκληρη εποχή gaming και με περισσότερες από 101 εκατομμύρια πωλήσεις, έγινε γρήγορα η πιο επιτυχημένη κονσόλα της Nintendo. Βέβαια όλα τα καλά φτάνουν στο τέλος τους, αφού η εταιρία επιβεβαίωσε πως θα σταματήσει την επιδιόρθωση των Wii στην Ιαπωνία, λόγω του ότι είναι πολύ δύσκολο πλέον να εξασφαλίζει τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Το ίδιο ισχύει και για τα περιφερειακά του Wii, τα οποία δεν θα επιδιορθώνονται όταν τελειώσει το stock σε ανταλλακτικά, κάτι που μπορεί να συμβεί και νωρίτερα από τον Μάρτιο.

Οπότε τι έχουμε; Το τέλος μίας εποχής. Αν έχεις στην κατοχή σου ένα λειτουργικό Nintendo Wii, να το φροντίζεις με ιδιαίτερη προσοχή. Αν χρειάζεσαι κάποιο ανταλλακτικό, καλό θα είναι να κινηθείς γρήγορα αφού υποθέτουμε πως τόσο η Nintendo Αμερικής όσο και η Nintendo Ευρώπης θα σταματήσουν τις επιδιορθώσεις. Σε κάθε περίπτωση, με περισσότερες από 101 εκατομμύρια κονσόλες εκεί έξω, ίσως και να βρεις τελικά τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι, ακόμη και μετά το τέλος της διορίας.

Engadget

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...