Jump to content

Το Byte app έρχεται να γεμίσει το κενό που άφησε πίσω του το Vine


Advertisements

Recommended Posts

628564209_byteapp.jpg.ee4f6cf8d792ba92b618c2ceff07890d.jpg

Το Byte μοιάζει πάρα πολύ με το Vine. Αναπτύχθηκε από τον συνιδρυτή του Vine Don Hofmann και διατηρεί τον ίδιο περιορισμό των 6 δευτερόλεπτων, αναφορικά με την εγγραφή βίντεο.

Το Vine ξεκίνησε την πορεία του το 2013 και αφού έγινε αρκετά δημοφιλές στις νεαρές ηλικίες. το Twitter απέκτησε τα δικαιώματά του. Βέβαια, η αμερικανική εταιρία τελικά το απέσυρε το 2017 αλλά η μόδα των 6 δευτερολέπτων είχε μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των χρηστών, κρίνοντας και από την επιτυχία που έχει τον τελευταίο καιρό το TikTok.

Οι δημιουργοί του Byte ευελπιστούν να κλέψουν λίγο από τη δόξα του TikTok δίνοντας στους χρήστες δυνατότητα να δημιουργήσουν ακόμη πιο σύντομα βίντεο. Βέβαια για την ώρα και οι δύο εφαρμογές χάνουν έδαφος συγκριτικά με τα εφέ και τα φίλτρα που προσφέρουν άλλες εφαρμογές όπως για παράδειγμα το Snapchat. Ένα όμως χαρακτηριστικό που έρχεται σύντομα και αποτελεί προτεραιότητα για τους προγραμματιστές, είναι οι δημιουργοί των βίντεο να μπορούν να κερδίσουν χρήματα. Άγνωστο βέβαια για την ώρα ποιοι θα είναι οι παράγοντες που θα καθορίζουν ένα βίντεο επιτυχημένο και ταυτόχρονα κερδοφόρο.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Byte, η εφαρμογή τους είναι σχεδιασμένη να επιτρέψει στους χρήστες να αφήσουν ελεύθερη την δημιουργικότητά τους. Θεωρούν επίσης πως η νοσταλγία των 6 δευτερολέπτων θα ωθήσει τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ενώ το πώς θα εξελιχθεί αυτή, το αφήνουν στα χέρια της κοινότητας.  

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android.

Techradar

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...