Jump to content

Το Horizon Zero Dawn, ένα πρώην αποκλειστικό παιχνίδι του PS4, έρχεται στο PC


Advertisements

Recommended Posts

jQ4gPVdmTPh68JFMWbZRA4.jpg.165444d468d38c989015b90711ca362c.jpg.665389d7d08f9f1a1266b48fa9a68444.jpg

Σύμφωνα με αναφορές του Kotaku, η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το μέχρι πρότινος αποκλειστικό παιχνίδι Horizon Zero Dawn, στο PC. Το παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε το 2017, ήταν καταλυτικός παράγοντας επιτυχίας του PS4 κάτι που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στους χρήστες που απέκτησαν την κονσόλα για να παίξουν το εντυπωσιακό παιχνίδι της Guerilla Games.

Το Kotaku αναφέρει πως η Sony θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι μέσα από τις πλατφόρμες των Steam και Epic Games Store. Μάλιστα το Horizon Zero Dawn δεν είναι το πρώτο πρώην-αποκλειστικό παιχνίδι του PS4 που κυκλοφορεί για PC, αφού ήδη έχει κυκλοφορήσει το Heavy Rain ενώ το καλοκαίρι του 2020 θα δούμε και το Death Stranding. Η διαφορά βέβαια με τα παραπάνω παιχνίδια είναι ότι το Horizon Zero Dawn θα το κυκλοφορήσει η ίδια η Sony (στην προκειμένη η Guerilla Games η οποία ανήκει στη Sony) και όχι κάποιος τρίτος developer.

Ο δημοσιογράφος του Kotaku συνέχισε λέγοντας πως δεν θεωρεί πως θα είναι το μοναδικό που θα έρθει στο PC, αναφερόμενος πως αν η παραπάνω κίνηση έχει επιτυχία, η Sony ήδη κάνει πλάνα για τα επόμενα παιχνίδια. Με τη Sony να θέλει να πλησιάσει τους PC Gamers, όπως κάνει η Microsoft με την υπηρεσία XBOX Game Pass, ενδεχομένως να πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση ώστε να προωθήσει το δικό της PlayStation Plus.

Η αγορά παιχνιδιών για υπολογιστές έκανε τζίρο της τάξεως των $33.4 δισεκατομμυρίων για το 2018 με την αντίστοιχη αγορά στις κονσόλες να είναι μερικά δισεκατομμύρια λιγότερα.  Αν η Sony καρπωθεί κάποια από αυτά τα χρήματα με το να κυκλοφορεί αποκλειστικά της παιχνίδια και στο PC, τότε σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα μετά το Horizon Zero Dawn.

CCN

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...