Jump to content

Με το επόμενο βιντεοπαιχνίδι θα ξεκινήσει και μία νέα εποχή για το κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars


Advertisements

Recommended Posts

The-New-Star-Wars-Movie-Will-Be-Set-In-The-High-Republic-Period.jpg.f6c597dc7eb03774cfb2bf404e0ddadf.jpg

Το MakingStarWars.net αναφέρει ότι η Disney σχεδιάζει να συνδέσει τις κινηματογραφικές ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια μαζί σε ένα φιλόδοξο «transmedia» δίκτυο (συνεργία μεταξύ διαφορετικών μορφών μέσων) που θα επικεντρώνεται σε μία νέα εποχή.

Το σχέδιο ονομάζεται «Project Luminous» και θα εξελίσσεται τέσσερις αιώνες πριν το έπος του Skywalker, στην εποχή «The High Republic» που προηγείται του έπους Old Republic σύμφωνα με πληροφορίες. Το βασικό θέμα του νέου έπους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εξερεύνηση και θα αποτελείται από μία σειρά κινηματογραφικών ταινιών και όχι από κάποια τριλογία. Το επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι Star Wars θα συνδέεται βεβαίως με τις ταινίες υπό αυτό το σκεπτικό, με την προσέγγιση της Disney να περιλαμβάνει ένα νέο οικοσύστημα παιχνιδιών, κόμικς, ταινιών, τηλεοπτικών σειρών κ.ά. Η ιδέα είναι να διαμορφωθεί μία νέα εποχή του Star Wars σε μία σφαίρα περιεχομένου και προϊόντων που θα διατίθενται στο κοινό για πολλά χρόνια.

Οι λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι είναι ακόμα ελάχιστες, ωστόσο γνωρίζουμε δύο στούντιο που αυτή την περίοδο αναπτύσσουν νέα πρότζεκτ Star Wars, η Respawn Entertainment με το Jedi: Fallen Order 2 και η EA Motive που εδώ και αρκετά χρόνια αναπτύσσει ένα παιχνίδι που θα προσφέρει μία «πρωτόγνωρη εμπειρία». Το πρώτο αναμένεται να διατεθεί το 2021 και το δεύτερο τον Απρίλιο του 2022 αν όλα πάνε καλά.

Tweaktown

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...