Jump to content

Your Phone: Πως να προωθήσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις από το android smartphone στο Windows 10 PC σας


Maxtor

Recommended Posts

1113260285_yourphone.jpg.9250f8d19e16fa7

Κι' αυτό επειδή η Microsoft θα προσφέρει την ίδια δυνατότητα με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 η οποία θεωρητικά έρχεται μέσα στο μήνα, και την οποία μπορέσαμε να δοκιμάσουμε. Και λέμε θεωρητικά αφού είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η εταιρεία με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ενώ για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση το πότε αυτή θα γίνει διαθέσιμη αν και ονομάζεται "Novembers Update". Όταν τελικά κάνει την εμφάνισή της, θα ενεργοποιήσει μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή "Your Phone" ή ελληνιστί "Το τηλέφωνό μου", η οποία πλέον έρχεται προεγκατεστημένη στα Windows 10.

Αυτή επιτρέπει διάφορα σενάρια συνεργασίας ενός android smartphone -κυρίως- και ενός Windows 10 υπολογιστή, φτάνει και οι δύο συσκευές να διαθέτουν υποστήριξη Bluetooth. Ένα από αυτά και ίσως το χρησιμότερο, θα είναι η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσα από τον υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται και σ' αυτή την περίπτωση να ακουμπήσετε το smartphone σας και να σταματήσετε τη δουλειά σας. Κατά τα άλλα, πάλι μέσω της εφαρμογής Your Phone είναι δυνατή η εμφάνιση των τελευταίων φωτογραφιών που έχετε κάνει λήψη με το smartphone σας, και η εύκολη μεταφορά τους στον υπολογιστή όπως και η αποστολή γραπτών μηνυμάτων.

Για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων, θα πρέπει να τρέχετε στο PC όπως αναφέραμε την έκδοση "Noεμβρίου 2019" των Windows 10, αλλά και την εφαρμογή Your Phone Companion στο Android smartphone σας. Οι ρυθμίσεις και η όλη εγκατάσταση αν και δεν είναι τόσο εύκολη όσο στην περίπτωση της Apple, εντούτοις δεν αναμένεται να σας δυσκολέψει. Η ποιότητα των τηλεφωνικών κλήσεων είναι αρκετά καλή φτάνει να μην υπάρχει σημαντικός θόρυβος στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Σε αντίθετη περίπτωση η χρήση των ακουστικών με μικρόφωνο ίσως είναι η προτιμότερη λύση. Σημειώστε ότι λόγω της bluetooth σύνδεσης, υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση (θα λέγαμε 1-2 δευτερολέπτων) προκειμένου να ακούσετε ή και να σας ακούσει ο συνομιλητής σας.

Περισσότερα στο βίντεο που συνοδεύει το άρθρο.

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...