jopan74 0 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 (edited) Ψάχνω development να μου διορθώσει το vote system. Καλησπέρα, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το .getreward. Όταν ένας παίχτης κάνει vote και με το .getreward παίρνει το δώρο, ο επόμενος που θα κάνει vote και γράψει .getreward παίρνει το penalty time του προηγουμένου με αποτέλεσμα φυσικά να μη δουλεύει σωστά το vote system. Γνωρίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το hwid. Eiτε το απενεργοποιώ είτε όχι το vote system πάει και διαβάζει τη java. Edited August 26, 2019 by jopan74 Share this post Link to post Share on other sites
Nightw0lf 124 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 6 hours ago, jopan74 said: Ψάχνω development να μου διορθώσει το vote system. Καλησπέρα, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το .getreward. Όταν ένας παίχτης κάνει vote και με το .getreward παίρνει το δώρο, ο επόμενος που θα κάνει vote και γράψει .getreward παίρνει το penalty time του προηγουμένου με αποτέλεσμα φυσικά να μη δουλεύει σωστά το vote system. Γνωρίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το hwid. Eiτε το απενεργοποιώ είτε όχι το vote system πάει και διαβάζει τη java. postare to voicedcommand pou exei to .getreward Share this post Link to post Share on other sites
jopan74 0 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Όλα καλά, το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ. Share this post Link to post Share on other sites
chillout 1 Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 auto prepei na einai provlima to system i to guard pou exeis vlepei ola ta pc san ena Share this post Link to post Share on other sites
Ugleethyn 116 Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Topic Locked , Reason Sloved Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts