Jump to content

Αναβολή στην κυκλοφορία των αναδιπλούμενων smartphone Mate X και Galaxy Fold


Maxtor

Recommended Posts

1411934416_.jpg.0b48f9fa09a16c2a73bbb05c

Αρχικά. το εντυπωσιακό Mate X της Huawei το οποίο είδαμε από κοντά τον περασμένο Φεβρουάριο στην έκθεση MWC, δεν θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο μήνα όπως ανέφεραν -ανεπίσημα- στελέχη της κινεζικής εταιρείας τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος πάντως θεωρητικά δεν είναι το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης των Η.Π.Α το οποίο απαγορεύει  οποιαδήποτε συνεργασία αμερικανικής εταιρείας όπως της Google με τη Huawei για λόγους εθνικής ασφάλειας. Μιλώντας στο CNBC, στέλεχος της κινεζικής εταιρείας ανέφερε ότι το Mate X θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο προκειμένου να πραγματοποιηθούν περαιτέρω δοκιμές και να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα της συσκευής μετά από μακροχρόνια χρήση της, προσθέτοντας ότι «δε θέλουμε να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν που μπορεί να καταστρέψει τη φήμη μας». 

Πάντως ακόμα και το χρονοδιάγραμμα Σεπτεμβρίου τίθεται υπό αμφισβήτηση αφού με βάση τα τωρινά δεδομένα, η άδεια Android που έχει η Huawei θα ανακληθεί από τη Google τον Αύγουστο, όταν και λήγει η τρίμηνη παράταση, με την κινεζική εταιρεία να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει το Android σε νέα συσκευή παρά μόνο κάποιο δικό της λειτουργικό σύστημα.

Τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η Samsung με την κυκλοφορία του δικού της αναδιπλούμενου smartphone, του Galaxy Fold είναι γνωστά, αναβάλλοντας την κυκλοφορία της συσκευής στα τέλη Απριλίου μετά από σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πρώτοι reviewers της συσκευής, και με την εταιρεία να δηλώνει ότι θα τα διορθώσει σύντομα. Αν και το διάστημα που ακολούθησε, στελέχη της Samsung μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του mobile τμήματος, DJ Koh δήλωναν ότι το νέο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας θα ανακοινωνόταν πολύ σύντομα, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση, διαψεύδοντας επίσημα κάποια κυκλοφορία μέσα στον Ιούλιο.

938472906_galaxyfold.jpg.745b584388f73fc2dc729549b377d5d3.jpg

Ένα από τα σενάρια φέρουν την κορεατική εταιρεία να παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του Galaxy Fold κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Galaxy Note10, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του insomnia πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...