Ma3x* Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Paidia 8a h8ela na me peite diafora stats apo armor dld "stat='pDef'" kai etsi kai na m peite giati otan ta pirazw kai bazw diafora dika m meta dn m ta emfanizei..Giati kanw rr ton server kai meta dn m ta dixnei...
0 fotis74 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Paidia 8a h8ela na me peite diafora stats apo armor dld "stat='pDef'" kai etsi kai na m peite giati otan ta pirazw kai bazw diafora dika m meta dn m ta emfanizei..Giati kanw rr ton server kai meta dn m ta dixnei... dld anigis tin database tou p.x Weapons table kai patas to + gia diko sou weapon? ama einai etc logika na min sto erfanizi prepi na epexergastis to systetextus :P an oxi omos katebase apo kapion server ta arxia tou na exi custom autos o srv omos sou sinisto apo ton pride www.l2pride.net
0 Ma3x* Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dld anigis tin database tou p.x Weapons table kai patas to + gia diko sou weapon? ama einai etc logika na min sto erfanizi prepi na epexergastis to systetextus :P an oxi omos katebase apo kapion server ta arxia tou na exi custom autos o srv omos sou sinisto apo ton pride www.l2pride.net dn anigw thn database m paw dist\data\stats\weapon edw kai ta allazw..Ama katebasw ta arxeia tou pride dn 8a synde8o ston pride?
0 spirakos Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ti items dokimazis???? emena pote den m to ekane auto
0 Versus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ri3e mia matia edw http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=48331.0
0 DāЯқŜiĐє Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kai egw afto to link 8a edeina fakouka :P Diavaseto einai poli xrisimo...Ama meta exeis kamia aporia mporeis na mas peis...
Question
Ma3x*
Paidia 8a h8ela na me peite diafora stats apo armor dld "stat='pDef'" kai etsi kai na m peite giati otan ta pirazw kai bazw diafora dika m meta dn m ta emfanizei..Giati kanw rr ton server kai meta dn m ta dixnei...
5 answers to this question
Recommended Posts