Jump to content

Recommended Posts

Hello guys, I hope someone can help me. I'm using deadz interface 2.1 and whenever I go into olympiad arenas my whole screen goes white, I can only see myself and my enemy. Textures really bugged or something, maybe I can delete some file and it will be fixed.

Any ideas? Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, gargoyl3 said:

Hello guys, I hope someone can help me. I'm using deadz interface 2.1 and whenever I go into olympiad arenas my whole screen goes white, I can only see myself and my enemy. Textures really bugged or something, maybe I can delete some file and it will be fixed.

Any ideas? Thanks in advance.

Or maybe server is bugged and you fell down to textures with your enemy?  :dat:

Edited by Vilmis

Share this post


Link to post
Share on other sites

These are the deadz interface systextures files, maybe I should delete one of these? 

av_icons.utx

averia_ico.utx

Icon.utx

L2_SkillTime.utx

L2UI.utx

L2UI_CH3.utx

L2UI_CT1.utx

L2UI_edKith.utx

LineageEffectsTextures.utx

MercTex.utx

patch.utx

SavoInterfaceTextures.utx

Skeich.utx

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, gargoyl3 said:

Yeah it could be, but many ppl using same interface version on same server and I Think im the only one experiencing this problem. 

Can you add a screenshot how it looks like (screen goes white)?

Also, can be that some kind of textures are missing in your client side.

Edited by Vilmis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okey I took several pictures for you to see clearly.

 

https://imgur.com/9ul5TuE

 

https://imgur.com/bjvXyoO

 

https://imgur.com/uoDZnZO

 

https://imgur.com/kxNRuvr

 

And when I get out of the arena, it remains there , look:  https://imgur.com/FIUzUCo

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, gargoyl3 said:

Okey I took several pictures for you to see clearly.

 

https://imgur.com/9ul5TuE

 

https://imgur.com/bjvXyoO

 

https://imgur.com/uoDZnZO

 

https://imgur.com/kxNRuvr

 

And when I get out of the arena, it remains there , look:  https://imgur.com/FIUzUCo

Lol did you try reinstalling the client?

Share this post


Link to post
Share on other sites

systextures have nothing to do as i can see but it's textures could u show me what you have inside the textures that you replaced recently ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ignored the "transparent" folder, I just used the normal ones.

It used to work fine with the pvp-gate downloadable one, the one on the site. But its not available anymore, had to reinstall and lost it.

Edited by gargoyl3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okey just so you know, apparently if you put l2devil.ws server system patch, and deadz, this happens. So you need to only install client and deadz interface.

I thought l2devil system patch was necessary in order to connect, but it wasn't. 

I hope it helps someone, thank you for you help also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

isnt it zoomhack from deadz patch ? ;D its disable all textures also with click wheel on mouse

 

Edited by AchYlek
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×