Paparatsii 0 Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 (edited) Καλησπέρα ψάχνουν άτομο να μου φτιάξω κάποια πράγματα στο σέρβερ που θα ετοιμάσω είναι ό, τι ξέρω ότι θα κάνω εγώ στα άλλα θέλω να βοηθήσω να το κάνει αυτός. Παρακαλώ στείλτε μου π.μ ευχαριστώ Edited January 20, 2019 by Paparatsii Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Zacapa 12 Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Το κωδικοποίησα λίγο. "Καλησπέρα ψάχνουν άτομο να μου φτιάξω κάποια πράγματα στο σέρβερ που θα ετοιμάσω είναι ό, τι ξέρω ότι θα κάνω εγώ στα άλλα θέλω να βοηθήσω να το κάνει αυτός. Παρακαλώ στείλτε μου π.μ ευχαριστώ " Καλησπέρα ψάχνω άτομο να μου φτιάξει κάποια πράγματα στο σέρβερ που θα ετοιμάσω ό, τι ξέρω θα το κάνω εγώ στα άλλα θέλω να βοηθήσω να τα κάνει αυτός. Παρακαλώ στείλτε μου π.μ ευχαριστώ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 killerhord 0 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Vasika to gargalise ligaki man den katalavame tpt Καλησπέρα ψάχνουν άτομο να μου φτιάξω κάποια πράγματα στο σέρβερ που θα ετοιμάσω είναι ό, τι ξέρω ότι θα κάνω εγώ στα άλλα θέλω να βοηθήσω να το κάνει αυτός. Παρακαλώ στείλτε μου π.μ ευχαριστώ Eutixos diladi pou to ekane metafrasi o filos gt tha ksexaso ta ellhnika mou sto telos...... Gia pes ti thes na ftiaksis vasika ....... Edited August 8, 2019 by killerhord Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Vince* 41 Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Προφανώς το παλικάρι θα χρειαστεί βοήθεια στο στήσιμο του Server του με αρχεία από L2OFF(Εφόσον πόσταρε σε L2OFF Development) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Question
Paparatsii 0
Καλησπέρα ψάχνουν άτομο να μου φτιάξω κάποια πράγματα στο σέρβερ που θα ετοιμάσω είναι ό, τι ξέρω ότι θα κάνω εγώ στα άλλα θέλω να βοηθήσω να το κάνει αυτός. Παρακαλώ στείλτε μου π.μ ευχαριστώ
Edited by PaparatsiiShare this post
3 answers to this question
Recommended Posts