Jump to content

Grexit - Έξοδος Της Ελλάδας Από Την Ευρωζώνη


Maxtor

Recommended Posts

Σύνοδος Κορυφής: Αυτό το μόρφωμα δεν είναι Ευρώπη, είναι... εταιρία δολοφόνων

 

Όχι. Αν αυτό το μόρφωμα κάποιοι το αποκαλούν Ευρώπη τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης. Οι μέθοδοι με τις οποίες επιχειρεί να δέσει χειροπόδαρα τους Έλληνες εφαρμόζονται μόνο από τη μαφία. 

Η Σύνοδος Κορυφής της Τρίτης (7/07/2015) απέδειξε περίτρανα ότι η νομενκλατούρα των Βρυξελλών δεν είναι ούτε πολιτική, ούτε νομισματική ένωση.

Είναι μια κάστα εκβιαστών και τοκογλύφων του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι δρουν με μεθόδους που θα ζήλευε και η «Κόζα Νόστρα». 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο διάσημος Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Πέπε Εσκομπάρ, πριν από λίγους μήνες, σε άρθρο του στο ρωσικό δίκτυο Russia Today, είχε επισημάνει τα ακόλουθα: 

«Φοβού τα χαμόγελα που μοιράζουν αφειδώς οι Αφέντες του Σύμπαντος».

«Ο Ντράγκι και οι καλοντυμένοι μπράβοι της ΕΚΤ μπορούν να μοιράζουν χαμόγελα στον κόσμο, αλλά αυτό που αποδεικνύουν γραφικά για ακόμη μία φορά είναι ο τρόπος που το τοξικό κεντρικό σύστημα έχει πλήρως πάρει τη μορφή του θανάσιμου εχθρού της δημοκρατίας», έγραφε πολύ εύστοχα. 

Οι ευρωκράτες για άλλη μια φορά πούλησαν την Ελλάδα με τη μεγαλύτερη οικονομική απάτη που έχει επιβληθεί σε κράτος.

Με όχημα το δήθεν τεράστιο δημόσιο χρέος της Ελλάδας, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ «έσωσαν» τις ιδιωτικές (Γερμανικές, Γαλλικές και Ισπανικές) τράπεζες.

Αφού έπαιξαν στις αγορές με τη χρεοκοπία της Ελλάδας και έβγαλαν 3 και 4 φορές τα λεφτά τους, τώρα η χώρα τούς είναι άχρηστη και μας απειλούν με έξοδο, όχι μόνο από το ευρώ, αλλά και από την Ευρώπη. 

Έφτασαν στο σημείο, η καγκελάριος της μίζας και ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου που ενεπλάκη στο μεγαλύτερο τραπεζικό σκάνδαλο του αιώνα, να απειλούν την κοιτίδα της Δημοκρατίας. 

Είναι λυπηρό και θλιβερό το θέαμά τους να πιέζουν κατ' αυτό τον τρόπο ένα Έθνος που στήριξε στο πέρασμα της ιστορίας τις δυνάμεις της προόδου. 

Ό,τι κι αν κάνουν όμως, δεν θα καταφέρουν να συντρίψουν την Ελλάδα. 

Τούτες τις δύσκολες ώρες, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε η δύναμη των στίχων του Γιάννη Ρίτσου: 

«Ετούτος ΄δω ο λαός δεν γονατίζει, παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του»...

 

Source: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/tromokraths/story/604711/synodos-koryfis-ayto-to-morfoma-den-einai-eyropi-einai-etairia-dolofonon

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...