Jump to content

Wts Core Adena 1B - 23Eu


zzilva333
 Share

Recommended Posts

Hey. im quiting this game and want to sell all my stuff.

 

In stock: 10b

 

 

 

1b - 23 EU                    

 

We can do small trades for no scamm. ONLY PAYPAL

 

skype: "xen193only" or pm me here

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Posts

    • https://disk.yandex.com/d/0AzWmDDcR3sGww
    • Скажу за себя: я никогда не кричал Крым наш и что либо подобное. Более того, я сам был не в восторге от этой движухи, так как из за этого купил новую машину почти в 2 раза дороже чем она стоила до истории с "Крым наш". Пару раз ездил в Крым на машине - я хз что стоило ожидать от этой поедки, но там как была разруха, так и остается. Да, постоили Тавриду может быть в Севастополе что то еще новое, но в целом, стоит съехать с трассы - моментально попадаешь в разруху.  Про то, что будут плевать в лицо - это не новость, это уже давно происходит. Я кстати этого и не понимаю, почему в ответ на плевок не полетит кулак в челюсть. Слишком мягкое политичекское руководство при разговорах с ЕС. Синие мобики на видюшках - это позор, я согласен. С другой стороны меньше таких останется, тем чище будет генофонд. Про Лиман: Да, мячик был на стороне ВСУ. Для РФ ситуация может стать как хуже, так и лучше, время покажет. На фронте не бывает так что всегда везло только одной стороне. НАТО: 99.9% что Украину не возьмут в НАТО. По крайней мере пока конфликт не закончится. В противном случае ни от Украины, ни он НАТО, ни от РФ ничего не останется. Заявления Зеленского выглядит как агония и пустословие для своего народа, дабы показать что он хоть что то делает. P.S. Это уже ни для кого не секрет, что Украина в настоящий момент неофициальный полигон между НАТО и РФ.
    • New Season - new client  -9x rate    https://discord.gg/DFMjGEHuCn
    • Many others are doing worst shits than adena injection(s) though.... Others are opening servers for a month or so till they get any income from their donations and then BOOM! Server is gonna be closed with fail reason "We need to update few things".... crap....
    • A joke of an admin. He injected adena via automated RMT on his own servers, beyond pathetic and stupid (I'm not assuming, I know he did it I've seen his sources and there were fake players spamming sites to buy adena from, which led to a callback on his site after you purchased adena). I consider him and other retards like him the reason L2 is going downhill. So glad these types of servers are no more trending (unless you're talking about Russian servers).
  • Topics

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock