Jump to content

O Tiesto Επιλέγει ... Έλληνα Dj!


Vision

Recommended Posts

Όταν η αποστολή είναι να πάρεις μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο και όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, ίσως αυτό να αποτελεί το καλύτερο εισιτήριο για να πάρεις μέρος σε remix contest διαγωνισμό! Όταν ειδικά σε κρίνει ένας από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία DJs του πλανήτη, τότε η ΤΙΜΗ και η αξία της συμμετοχής, σίγουρα αξίζουν της προσπάθειας!

 

Ο Tiesto μέσω Beatport έφτιαξε ένα remix διαγωνισμό για το κομμάτι "TIËSTO FT. KYLER ENGLAND - TAKE ME” και χιλιάδες κόσμου έστειλαν τα demos τους, αφού ως έπαθλο ο νικητής θα κέρδιζε δισκογραφικό συμβόλαιο στο label του Tiesto “Musical Freedom”, φορητό tablet, τα επίσημα ακουστικά του Tiesto & sound library γεμάτο με samples!

 

 

Οι 2 νικητές επιλέχτηκαν σήμερα από τον ίδιο τον Tiesto! O DJ που άνοιξε τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 επέλεξε Έλληνα DJ/producer για το καλύτερο remix! Και όταν αυτός ειδικά είναι νέος και ταλαντούχος, τότε έχουμε ένα ακόμα λόγο να αισθανόμαστε περήφανοι!

 

Ο Αλέξανδρος Μπαλογιάννης είναι ο Alex Balog! Ο δικός μας Martin Garrix ίσως, που στα 19 του χρόνια αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο παραγωγής στη γενιά του στη χώρα μας, χάρη στο εντυπωσιακό του αυτό remix και επίτευγμα!

 

0134602001381301408.jpg

 

 

Βρήκαμε τον Alex λίγη ώρα μετά αυτή τη τρομερή πρωτιά του και είχαμε μια γρήγορη πρώτη mini συνέντευξη μαζί του !

 

 

Πες μας λίγα πράγματα για σένα! Πως και αποφάσισες να πάρεις μέρος σε κάτι το τόσο μεγάλο;

 

Καλησπέρα, καταρχήν συγχαρητήρια για την πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα στο site και στη ραδιοφωνική εκπομπή σας!

 

Είμαι 18 χρονών, σπουδάζω πληροφορική στην Λάρισα και ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής λίγο λιγότερο απο 1 χρόνο.. O κύριος λόγος που έκανα το ρεμίξ στο κομμάτι του Tiesto είναι επειδή μου άρεσαν πολύ τα φωνητικά και αφού ήμουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είπα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό εφόσον δεν είχα κάτι να χάσω..

 

Πίστευες ότι θα κερδίσεις ή η σημερινή επιλογή σου αποτελεί και για σένα ευχάριστη έκπληξη;

 

Εννοείται ότι κερδίζοντας τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι κάτι που με έκανε απίστευτα χαρούμενο, αλλά ούτε εγώ ο ίδιος μπορούσα να το πιστέψω αρχικά, μέχρι που σκέφτηκα πόσο πολύ υπομονή έχω κάνει και πόσο χρόνο έχω αφιερώσει μέχρι τώρα..

 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

 

 


 

 

ΠΗΓΗ: godisadj.gr

 

ΥΓ: Προσωπικά, συγχαρητήρια στο παλικάρι που κατάφερε το αδύνατο.

Edited by Universe
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...