Jump to content

[GR]Απίστευτο: Δείτε ποιος έχει το domain για το Nerit.gr


MixMasteR

Recommended Posts

nerit.gr_.jpg?itok=t7snBL2L

 

Μόλις χθες η Κυβέρνηση δια μέσου του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ανακοίνωσε πως το νέο όνομα της ΕΡΤ θα είναι ΝΕΡΙΤ που σημαίνει Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ και Τηλεόραση

 

Μαζί με το όνομα, ανακοινώθηκε και όλο το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα λειτουργεί η ΝΕΡΙΤ και πως υπάρχουν σχέδια για να τεθεί σε λειτουργία από τα τέλη Ιουλίου. Το σωστό λοιπόν θα ήταν, εφόσον επρόκειτο για ένα πολυμεσικό μέσο, να κατοχυρωθεί και το domain name, το όνομα δηλαδή της κεντρικής ιστοσελίδας, το πρόσωπο αυτού του ιδιόρυθμου μέσου στο διαδίκτυο.

 

Και τι άλλο πιο απλό και άμεσο στον κόσμο, από το nerit.gr!

 

Μόνο που... ενώ υποτίθεται τα πάντα είναι έτοιμα για τη λειτουργία του νέου μέσου, η Κυβέρνηση "ξέχασε" να το κατοχυρώσει.

 

Εκεί λοιπόν, επενέβη το troktiko.eu και κατοχύρωσε το domain πριν από την Κυβέρνηση, γράφοντας στην ιστοσελίδα ότι πλέον δεν είναι διαθέσιμο, και δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στο κοινό να βλέπει...ΝΕΤ, μέσα από το nerit.gr, ακριβώς όπως φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω!

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο troktiko.eu: "Και τώρα τα σαφή και ασφαλή συμπεράσματα: Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο λειτουργίας του νέου οργανισμού, όπως μας λένε. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ!!! Απλά εκτέλεσαν ΑΜΕΣΑ την εντολή που δέχθηκαν από την τρόικα. Χωρίς να εκφράσουν καμία ένσταση και κανένα δισταγμό. Γιατί είναι οι πλέον απίστευτοι εθελόδουλοι εντολοδόχοι. Γιατί δεν σκέφτηκαν τίποτα μπροστά στην εντολή που δέχθηκαν. Οι τύποι εκτελούν εντολές. Δεν σκέφτονται. Απλά εκτελούν. Και να το πάμε και παρακάτω… Μπροστά στη μεγάλη λαϊκή αντίδραση, και προκειμένου να έχουν κάτι να λένε οι κυβερνητικοί βουλευτές, έβαλαν τον καημένο τον Κεδίκογλου να βγάλει ως είδηση χθες ότι το ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει ακόμη και μέσα στον Ιούλιο. Τόσο άμεσα. Ότι είναι τόσο οργανωμένοι. Τώρα που αποδεικνύεται η απίστευτη προχειρότητά τους; Τώρα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν είχαν σχεδιάσει τίποτα απολύτως; Εδώ θα πρέπει να διαλέξουν…. Ή είναι τόσο άσχετοι οι συνεργάτες του Κεδίκογλου και ο ίδιος προσωπικά (άρα θα πρέπει να κλείσει το υπουργείο και να απολυθεί ο ίδιος και όχι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ) ή είναι τόσο εθελόδουλοι εντολοδόχοι της τρόικας, που λένε ό,τι τους κατεβαίνει κάθε φορά προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της τρόικας.Και αν η τρόικα τους πει αύριο να μην ξανανοίξει ποτέ η δημόσια τηλεόραση;Και αν αυτό έχουν στο μυαλό τους; Τους εμπιστεύεται πλέον κανείς;"

 

ΠΗΓΗ: http://www.athensbars.gr/media/apisteyto-deite-poios-ehei-domain-gia-neritgr#sthash.iSWDrJqY.dpuf

Link to comment
Share on other sites

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ; ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

Link to comment
Share on other sites

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ; ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

epic trollers xD
Link to comment
Share on other sites

με εκπλήσσει πάντως που έβαλαν την τηλεόραση τελευταία στο όνομα, ξύπνησαν ή ...?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...