Jump to content

Αχυρωνας


Heartless

Recommended Posts

Κάποτε σε ένα μακρινό χωριουδάκι στην αρκαδία,ζούσε ένα μικρό αγόρι μαζί με τις 2 αδερφές του και τους γονείς του.Η οικογένειά του ήταν αρκετά εύπορη καθώς ζούσαν μια ήρεμη ζωή στη φύση , ασχολούμενοι με την γεωργία και την κτηνοτροφία.

Το αγόρι ήταν από τους πιο καλούς μαθητές στο χωριό του και όλοι τον αγαπούσαν! Οι αδερφές του ασχολούνταν με τον χωρό αλλά όλοι είχαν ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα.Μια μέρα το μικρό αγόρι και οι αδερφές του πήγαν στον αχυρώνα να επισκεφτούν τα ζώα και να περάσουν την ώρα τους !

Καθώς πλησίαζαν όμως κάτι περίεργες φωνές ακούστηκαν από μέσα ! Έτρεξαν με μεγάλη περιέργεια να δουν από πού προέρχονταν αυτές οι φωνές και έκπληκτα τα 3 παιδιά αντίκρισαν τους γονείς τους να κάνουν όργια με 1 άλογο και 2 κατσίκες!!

Η μητέρα τους τους είπε δεν είναι αυτό που νομίζουν αλλά ένας τρόπος να εξημερώνεις άγρια ζώα!! Το μικρό αγόρι εντελώς αυθόρμητα έβγαλε μια κραυγή σαν βέλασμα αγελάδας και τα κορίτσια χλιμίντρισμα αλόγου!!

 

Μπερδεμένα τα παιδιά κοιτάζονταν μεταξύ τους ώσπου ο πατέρας τους τους είπε ότι πρέπει να τους εξηγήσει κάποια πράγματα!!

Η αλήθεια ήταν ότι τα παιδιά τους δεν ήταν 100% άνθρωποι αλλά διασταυρώσεις με ζώα της φάρμας γιατί οι γονείς τους είχαν το βίτσιο αυτό εδώ και καιρό!!

Τα μαλλιά των κοριτσιών δεν ήταν τίποτε άλλο παρά χαίτη αλόγου και το αγόρι

αντί για γεννητικά όργανα είχε μαστούς αγελάδας!!

 

Το νεαρό αγόρι μετά από αυτή την αποκάλυψη πιέστηκε τόσο δυνατά που έσκασε και διαμελίστηκε σε μικρά μικρά κομμάτια και γέμισε παντού γάλα και αίμα!!!

Η μάνα του έτρεξε προς το μέρος της έκρηξης και άρχισε να κλαίει και να καταριέται την ώρα και τη στιγμή!!!Τα δάκρυά της καταλάθος κατέληξαν στους πνεύμονες και έπαθε ασφηξία και πνίγηκε!!

Τα κορίτσια παρακολουθούσαν γεμάτα απορία το όλο σκηνικό μέχρι που ο πατέρας τους έπαθε άσθμα και αιμόπτυση και ταυτόχρονα τα κορίτσια του του ανακοίνωσαν ότι ήταν λεσβίες και ότι ο πεθαμένος γιός του ήταν πούστης!

 

Ο πατέρας απέκτησε άλλες 1000 αρρώστιες μέχρι που πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας και ηπατίτιδα Β…Τα κορίτσια μιας και έμειναν μόνα τους και ήταν κατά 50% φοράδες, κάλπασαν χαρούμενες στο ηλιοβασίλεμα και έζησαν για πάντα ευτυχισμένες!!!

Και ο αχυρωνας.. τυλιχτηκε στις φλογες.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...