Jump to content

[GR]νεαρές ιερόδουλες


WeirdSituation

Recommended Posts

620FC0C656D010837E09BCDB4D023B19%5B3%5D.jpg

 

Τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα κάτω από ένα βαρύ στρώμα μακιγιάζ που επιχειρεί να

καμουφλάρει την πραγματική τους ηλικία. Το μακιγιάζ όμως δεν είναι το μόνο που βοηθά τις ανήλικες πόρνες του Μπαγκλαντές να δείχνουν πιο γυναίκες καθώς προκειμένου να αποκτήσουν καμπύλες και...

 

μεγαλύτερες αντοχές, καταφεύγουν σε επικίνδυνα στεροειδή που χρησιμοποιούνται για την πάχυνση των αγελάδων! Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πληθώρα ανδρών που αναζητεί τη συντροφιά ανήλικων κοριτσιών, η εξευτελιστική ταρίφα των 0,40 ευρώ για κάθε συνεύρεση καθιστά επιτακτική την ανάγκη για την εύρεση όσο το δυνατόν περισσότερων πελατών τη βραδιά για τις νεαρές κοπέλες. Επειδή όμως αυτό απαιτεί σωματικές αντοχές, τα κορίτσια καταφεύγουν στην κατάχρηση στεροειδών ουσιών που μπορούν να αποβούν ακόμη και θανατηφόρες.

 

«Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην εμφάνισή μου τώρα και της υποσιτισμένης εμφάνισης της παιδικής μου ηλικίας» λέει η 17χρονη Χάσι που πουλήθηκε ως πόρνη σε οίκο ανοχής της παραγκούπολης Κανταπάρα, στα δέκα της χρόνια, οπότε και άρχισε να κάνει χρήση στεροειδών. «Είμαι πιο υγιής από πριν και αντέχω να εξυπηρετήσω πολλούς πελάτες την ημέρα. Μερικές φορές φτάνουν και τους δεκαπέντε» προσθέτει περήφανα.

 

Η Χάσι είναι μία από τις περίπου 900 ανήλικες εκδιδόμενες που ζουν μια οδυνηρή ζωή εκμετάλλευσης στις παράγκες της Κανταπάρα, ανίκανες να ξεφύγουν από αυτήν εξαιτίας του χρέους που έχουν και του φόβου του στίγματος, αναγκασμένες συνάμα να παίρνουν Oraxedon, μια ουσία που φέρνει περισσότερο εισόδημα, αλλά και σοβαρές παρενέργειες.

 

Σύμφωνα με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, το συγκεκριμένο στεροειδές, που χρησιμοποιείται από τους αγρότες για την πάχυνση των κοπαδιών τους, λαμβάνεται από το 90% των κοριτσσιών ύστερα από απαίτηση των «σαρντάρνι» τους, δηλαδή των γυναικών που διευθύνουν τους οίκους ανοχής.

 

Το εν λόγω σκεύασμα αυξάνει την όρεξή τους, τα βοηθά να πάρουν γρήγορα κιλά και τους χαρίζει μια πιο «υγιή» εμφάνιση, για να καλύπτουν τα γούστα των πελατών που προτιμούν γυναίκες με καμπύλες. Η μακροχρόνια χρήση του ωστόσο προκαλεί υπέρταση, εξασθένηση του ανοσοποιητικού και εθισμό.

 

«Η σαρντάρνι μου με ανάγκασε να πάρω ένα χάπι. Με έδειρε και σταμάτησε να μου δίνει φαγητό. Με απείλησε και μου υπενθύμισε τα δάνεια που έχω να ξεπληρώσω» προσθέτει η Χάσι, αναφερόμενη στο ποσό των 180 ευρώ που πλήρωσε η μαντάμ της για να την «αγοράσει».

 

40 λεπτά λέει και έχουν και πολύ κόσμο! πόσο πιο κάτω μπορούμε να φτάσουμε ;ο

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...