Jump to content

aLL For DoTa 2


Recommended Posts

English

Español

Deutsch

Français

Русский

简体中文

 

Welcome to the Dota 2 blog

Dota 2 Q&A

 

 

 

 

 

 

[GR]

Φρέσκο νέο για τους απανταχού Έλληνες φανατικούς της Dota που έχει κλείσει σπίτια και σπίτια στην Ελλάδα! Η νέα έκδοση της Dota λοιπόν το 2011 θα χτυπήσει ξανά…

 

Η εταιρία που μας έχει χαρίσει τα Half-Life, το (τα σύντομα) Portal και το Team Fortress θα μας καθηλώσει με την  Dota 2 (Defense of the Ancients) μέσα στο 2011 officialy πλέον με το παιχνίδι (mod για την ακρίβεια) που χαρακτηρίστηκε σαν “a massive sequel for on of the most played games in the world” για την Dota 2.

 

Για όσους δεν γνωρίζουν την Dota είναι ένα real time strategy game (RTS) που απαιτεί από τον παίκτη να χειρηστεί κάποιους ήρωες και να “προστατέψει” τα δικά του mobs καθώς σκοτώνει των εχθρών για να ανεβάσει levels και να βγάλει τα απαραίτητα credits ώστε να αγοράσει επιπλέον εξοπλισμό. Με σκοπό να καταστρέψει την βάση των αντιπάλων του που είναι άλλοι παίκτες όταν είναι σε online mode.

 

Εν μέρη η πολύ μεγάλη επιτυχία της Dota οφείλει το γεγονός οτι ήταν απλά ένα mod για το πολύ επιτυχημένο Warcraft III, και φυσικά του World of Warcraft όπως είναι λογικό μιας και είναι το MMO που είναι βασισμένο στον κόσμο των Warcraft games.

 

Η εταιρία VALVE εκτός από τον αρχικό δημιουργό της Dota έχει ρίξει στο design του καινούργιου τίτλου μεγάλα ονόματα στο χώρο του game design αν και αρνιέται να δώσει παραπάνω πληροφορίες ακόμα. Το γνωστό site GameInformer όμως λέει ότι είναι τελείως official οι πληροφορίες του και ότι είχαν πρόσβαση ακόμα και σε playable μορφή του καινούργιου τίτλου, ο οποίος θα τρέχει σε μηχανή γραφικών της Valve (χμμμ μυρίζομαι half-life) και θα έχει και στον κώδικα της και voice chat που πλέον θεωρείται must για οποιονδήποτε online game.

 

Μερικές σημαντικές ανανεώσεις που θα φέρει η DotA 2 είναι το ότι δεν θα αλλάξει και πολύ το gameplay που προϋπήρχε μιας και έχει γίνει τρομερή δουλειά από τον αρχικό σχεδιαστή  Steve “Guinsoo” Feak και ότι ο τίτλος DotA 2 θέλουν ουσιαστικά να είναι ένα DotA-Allstars απλά με νέα τεχνολογία. Θα υπάρχουν πάνω από 100 ήρωες με αναβαθμισμένες και περισσότερο μπαλανσαρισμένες ικανότητες και στα στατιστικά τους αλλά και στα γραφικά τους μιας και πλέον το παιχνίδι δεν θα “πατάει” πάνω στην απαρχαιωμένη πλέον μηχανή γραφικών του Warcraft III.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...