Jump to content

[Fun] Ο Ονειροπόλος Νάνος (vol2)


Recommended Posts

All credits (VeGe)         Vol1

 

 

 


 

Περιπλανούμενος για ώρες στα σοκάκια γύρω απο την κεντρική πλατεία της πόλης , ο Κάρλ είχε κουραστεί και οι ανάσες του έγιναν γρήγορες.Το κρύο της προηγούμενης νύχτας είχε εξασθενίσει ενώ πέρα της μεγάλης του εκπλήξεως για την υπέροχη Giran και τους ωραίους της κατοίκους η ερώτηση για τον Φοίνιξ τον απασχολούσε , σίγουρα στο μέλλον θα γύριζε να βρει τον άνθρωπο που τον φιλοξένησε εκείνη την κρύα νύχτα.

 

Περιπλανιόταν για πολλές ώρες ανάμεσα στα μικρομαγαζιά που είχαν ανοίξει διάφορα ξοτικά , άνθρωποι και νάνοι και εκείνος προσπαθούσε να μάθει όσο περισσότερα μπορούσε για μια συνταγή για το War Axe.

 

Ξαφνικά , ακούστηκαν φωνές.Οι μικροπωλητές μάζεψαν την πραμάτια τους και έφυγαν βιαστικά ενώ άλλοι κρύφτηκαν στο warrior guild και στον Ιερό Ναο του Einhasad που αποτελούσε άσυλο.Ξαφνιασμένος ο Κάρλ έμεινε ασυναίσθητα ακίνητος , και είδε έναν τεράστιο δράκο να πετάει πάνω απο την Giran , εξαπολύωντας φωτιές στον γκρίζο ουρανό.Ένα χέρι τότε τον άρπαξε και τον τράβηξε μαζί του προς τη σκιά του κεντρικού αγάλματος.Σκύψανε και περάσανε απαρατήρητοι απο μια φρουρά που πέρασε απο εκεί ψάχνοντας για παράνομους.

 


 

Adamantine : Ηρέμησε φιλαράκι , φύγανε..

Karl : Ποιοί φύγανε και γιατί ήτανε εδώ;Ποιός είσαι εσύ ;

Adamantine : Ονομάζομαι Adamantine και είμαι και εγώ σαν εσένα όπως βλέπεις.Βλέπεις στο Dwarven Village , κατα την γέννηση μου όλοι περίμεναν στο πρόσωπο μου τον Νάνο - γιο του Βασιλιά που θα γινόταν και Βασιλιάς της Aden , αλλά μικρός σε ηλικία όλοι έλεγαν ότι δεν είμαι ικανός πολεμιστής και έτσι έφυγα τρέχοντας απο το χωριό μέσα στο καταχείμωνο.Όσο για αυτούς του περίεργους τύπους , είναι στην Συμμαχία "Immortals" και μαζί με τον Βασιλιά της Aden και της Dion έχουνε θέσει ένα καθεστώς που μόνο καλό δεν είναι για όσους δεν είναι στις συμμαχίες τους.

Karl : Καταλαβαίνω , τώρα τι κάνουμε ;

Adamantine : Προς το παρών πάρε αυτά weapon_war_axe_i00_low_tab.jpgarmor_t62_ul_i00.jpg και την κάνουμε απο εδώ.

Karl : Και πού πάμε ;

Adamantine : Στην Oren φυσικά!Έχω μερικούς γνωστούς εκεί που θα μας βοηθήσουνε σε θέματα μάχης και επιδεξιότητας και θα μας προσφέρουν φαγητό και σπίτι.

 


 

 

 

 


 

Οι δύο Νάνοι πέρασαν δίπλα απο τους 2 φρουρούς μετά τον λόφο και μπήκαν στην πόλη.Κάποια Ξοτικά δοκιμάζανε της ικανότητες τους στην τοξοβολία πετυχαίνοντας ως στόχο ένα νεκρό λύκο. 2 Άνθρωποι ήταν καθιστοί δίπλα απο τον ναό και φαίνονταν πολύ εξαντλημένοι , ο Adamantine , έδειξε να τους αναγνωρίζει και έτρεξε προς το μέρος τους.

 


 

Adamantine : Pete παλιόφιλε τι έγινε ; Καλά είσαι Marl ;

Pete : Adamantine , επιτέλους ήρθες σε παρακαλώ τα πράγματα έχουν γίνει πολύ άσχημα πρέπει να μας βοηθήσεις εσύ και ο φίλος σου.

Adamantine : Γιατί ρε παιδιά τι έγινε ; Τι μπορώ να κάνω;

Marl : Υπάρχει πρόβλημα , οι αράχνες στις τριγύρω περιοχές έχουν αρχίσει και κάνουν τρομερές ζημιές στο δάσος , ρίχνοντας κάτω δέντρα και σπάζοντας καλύβες , και εμείς είμαστε πολύ αδύναμοι για να νικήσουμε τις ορδές τους.Χρειαζόμαστε καλύτερη πανοπλία και όπλα.Σε παρακαλώ , θα σου δώσουμε χρήματα και πρέπει να μας φέρεις κάτι καλό , αλλά όχι πολύ βαρύ κιόλας.Εγώ χρειάζομαι τόξο και o Pete μαχαίρι.

Karl : Ξέρω που μπορούμε να τα βρούμε ! Ένα Μαύρο Ξωτικό πούλαγε στην Giran ! Τον είδα να τα μαζεύει βιαστικά όταν έγινε η επίθεση !

 


 

Περιπλανόμενοι στο δάσος για ώρες ο Karl και ο Adamantine είχαν χαθεί.Η χιονοθύελλα που ξέσπασε τους έβγαλε απο το μονοπάτι για την Giran.Κραφτάρανε μια πρόχειρη σκηνή και μπήκαν μέσα ως ότου να περάσει η χιονοθύελλα έξω απο την Oren.Μέσα στη σκηνή οι δύο νάνοι άρχισαν να παίζουνε μουσική για να χαλαρώσουν την κατάσταση , ο Karl έπαιζε με την φυσαρμόνικα και ο Adamantine με μια φλογέρα.Μέχρι να παίξουν 5-6 τραγούδια , η χιονοθύελλα πέρασε και μόνο το χιόνι που έπεφτε ήταν το εμπόδιο.Φορέσαν τα παλτά τους και βγήκαν έξω.Ο Adamantine άνοιξε τον χάρτη και τελικά φτάσαν στην Giran εξουθενομένοι την επόμενη μέρα.Αφού κοιμήθηκαν δίπλα απο την πόρτα του Ναού του Einhasad ξύπνησαν μετά απο λίγες ώρες.Ήρθε η ώρα να βρούνε εκείνο το ξοτικό

 

 


 

 

Adamantine : Karl , πρέπει να μου περιγράψεις πως ήταν εκείνο το ξοτικό , η κατάσταση με τις αράχνες πρέπει να έγινε ακόμα χειρότερη αυτή τη νύχτα.

Karl : Κοίτα , πιστεύω πως σίγουρα θα είναι στην αγορά , αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχουμε adena.Ήταν ψιλός με άσπρο μαλλί καρφάκι σαν του revenger και είχε μια παράξενη γυαλάδα στο βλέμα του , είμαι σίγουρος πως ήταν ασσασινος.

Adamantine : Λοιπόν Karl , θα ληστέψουμε το Dragonic bow το Soul Seperator και δυο Majestic.

Karl : Και αν μας πιάσει ;

Adamantine : Είμαστε δύο , όλο και κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε.

 


 

Κατέβηκαν τα σκαλιά και φτάσαν στους μικροπωλητές , ψάχνανε οπωσδήποτε για αυτό το ξοτικό με την γυαλάδα στα μάτια και το άσπρο μαλλί.Και σαν δώρο θεού το είδανε να ξεδιπλώνει την πραμάτια του στην ίδια θέση που είχε και τότε.Φαινόταν άγριος και αδίστακτος , οι δύο νάνοι τον πλησίασαν

 


 

Adamantine : Λοιπόν καρλ εγώ θα του πιάσω την κουβέντα και εσύ θα πάρεις τα πράγματα και θα φύγεις , επίσης πάρε οσο πιο πολλές συνταγές μπορείς.

Karl : Άντε και ο Einhasad μαζί μας.

 


 

Adamantine : Καλησπέρα φίλε , θέλω σε παρακαλώ να μου πείς πόσο κοστίζει περίπου ένα Draconic bow

    ? : Γιατί ρωτάς ; Σε βλέπω φτωχό και χαζό για να κουβαλάς ένα τέτοιο φονικό όπλο.Όπως και να έχει , με 65 εκατομμύρια στο δίνω.

Adamantine : 65 εκατομμύρια , δεν έχω τόσα adena συγγνώμη.

 


 

Ο Αdamantine φεύγει και το ξοτικο γυρνάει στη πραμάτια του , όμως λείπανε όλα.Ο Κάρλ πήρε όλα τα πράγματα.Το ξοτικό σφύριξε , και τότε μαζεύτικε μια ορδή ξοτικών και orc ψάχνοντας τους δυο νάνους.Όλη η πλατεία άδειασε , ήταν ανάγκη να κατέβει μια φρουρά Immortals για να ελεγχθεί η κατάσταση.Ο Κάρλ και ο Adamantine είχανε ήδη περάσει τον λόφο....

 


 

Κοντεύανε προς την OREN και πάλι , οι δύο νάνοι και τα βαριά όπλα και πανοπλίες καινούριες και ατόφιες απο leather ξοτικών σφυριλατιμένες στα καλύτερα blacksmith.Ο Adamantine πάντα πιο μπροστά πορευόμενος , ο Karl απο πίσω.Ο Κάρλ είχε κακό προαίσθημα αλλά δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να περπατά μέσα στο κρύο.Φτάνανε στην Oren.

 


 

 


 

Η Πόλη άδεια , ερημομένη , βγαίνοντας στις επάλξεις ο Karl είδε θέαμα τρομερό.Οι αφέντες της Oren , EinhasadsArmy και ο πλούσιος βασιλιάς της Carlus παρέδιδαν την πόλη στους Immortals.Οι Immortals ήταν η μόνη συμμαχεία που μπορούσε να σώσει την Oren απο τις άγριες επιθέσεις των αραχνών και λοιπόν θηρίων , επιτέθηκαν στη φρουρά της ώστε να την καταλάβουν και να διαχειρηστούν όπως ήθελαν τον πλούτο της.Ο CARLUS αγαπόντας πολύ την Oren και μη θέλωντας να την δει να χάνετε προτίμησε να πολεμήσει.Συγκέντρωσε λοιπόν όλες του τις δυνάμεις και η μάχη άρχισε.

 


 

Adamantine : Γαμώ τον Einhasad μου! Karl , γρήγορα πρέπει κάτι να κάνουμε.

Karl : Εγώ ξέρω τι θα κάνουμε.

 


 

Ο Karl έτρεξε κρυφά προς το κάστρο , περνόντας κάτω απο το δρομάκι στο λόφο και φτάνοντας στο κάστρο άρχισε να ψάχνει απεγνωσμένα για κάτι που θα τους βοηθούσε , δε βρήκε αυτό που έψαχνε , κατεβαίνοντας προς τα μπουντρούμια , βλέπει έναν άνθρωπο με βλέμα φλογερό , γυαλιστερό και παγερό.Οι δυό τους μέσ'το σκοτάδι.10 εκατοστά πάχους κάγκελα χώριζαν τους δυο ήρωες.Ο Karl αναγνώρησε τον άνθρωπο , το όνομα του το είχε δει στην Gludio στην αρχή της περιπέτειας του.Αυτός ο τύπος ήταν φάντασμα , ο τύπος αυτός έπρεπε να είχε πεθάνει!Το όνομα του περιβόητου ανθρώπου ; Weirdo ...

Link to comment
Share on other sites

Αγαπώ την ορθογραφία και το άβαταρ σου

Το πρώτο δεν είναι άξιο αγάπης αλλά το δεύτερο είναι :P
Link to comment
Share on other sites

Θα ήταν καλό αμα έβλεπες ξανά την ορθογραφία σου , μερικά λάθη είναι εντάξει , αλλά μερικά βγάζουν και μάτι ...

 

 

Κατα τα άλλα είναι αρκετά ωραία ιστορία , περιμένω για την συνέχεια της .

Link to comment
Share on other sites

Θα ήταν καλό αμα έβλεπες ξανά την ορθογραφία σου , μερικά λάθη είναι εντάξει , αλλά μερικά βγάζουν και μάτι ...

 

 

Κατα τα άλλα είναι αρκετά ωραία ιστορία , περιμένω για την συνέχεια της .

Αν ήξερα τα σωστά δεν θα τα είχα κάνει λάθος meng
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...