Jump to content

Noble®

Legendary Member
  • Posts

    5,888
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Feedback

    100%

Everything posted by Noble®

  1. Παλιοτερα, η απαντηση μου θα ηταν 15 σελιδες πιο πανω. Τωρα μονο 2 απαντησεις. Λογικο μιας και το φορουμ ειναι ακομη προσκολλημενο κατα 90% στο L2, ενα παιχνιδι το οποιο εχασε πολυ κοσμο απ το Kamael.
  2. Η αμηχανη στιγμη που ακομη το Gost ειναι το πιο active post .
  3. Σχεδον ξεκαρδιστηκα. Φανταζομαι το ιδιο παθαν κ οι αλλοι που φυγαν απ το φορουμ.
  4. Σχεδον αστειος. #ΔΕΝ
  5. Χριστουγεννιατικες ευχες σε ολους τους φιλους μου αλλα και σ'αυτους που δεν ξερω,τους νεους Users,τους wannabe τους ανυπαρκτους και τους ξενους. Τις λεω απο τωρα γιατι θα ξαναεμφανιστω το Πασχα λογικα ^_^ ΥΓ: Ισως αραξω μερικες αν με ιντριγκαρει τιποτα . Θα δειξει.
  6. To Vice τους συναντησε 1 φορα. Εμεις καθε μερα στο GLF(Greek Lol Flamers) η στα streams τους O:) Για τα €€€ ισχυει καθως σαν esport υπαρχουν πλεον χορηγοι. Στην Ελλαδα ειναι κυριως το e-food.gr .
  7. yeap συνηθως διασκεδαζω. Απ τα πιο ευκολα €€€ του φορουμ
  8. Να εισαι σιγουρος πως θα εκανα μολις 30 δευτερολεπτα. :p Ο Access / Wolfgiasena η οπως στο πουτσο λεγεται ετυχε κ ηταν ο πρωτος (κ μοναδικος) που επεσε στην τρολλια μου διοτι χωθηκε απο μονος του. Το φορουμ ανεκαθεν ειχε μια ταση να αφομοιωνει αργα τα νεα trends. Πχ ακομη L2 main theme οταν το παιχνιδι αυτο δεν ειναι καν στο τοπ 30 των ΜΜΟRPG. *Γεια(οχι για) λελ
  9. Πραγματικα μην σταματατε! Ειχα πολυ καιρο να δω κατι τετοιο! Worth που σουλατσαρω εδω μεσα αυτες τις μερες ΥΓ: Κουτσομπολα μου μην πεταχτεις!
  10. join the fray. Εχουμε γλεντι για το Bremain στο λατρεμενο μου τοιχο.
  11. Μονο εναν αναπηρο εχω κανει block στο facebook και αυτος ηταν απ τη σχολη.
  12. Κυρα Κατινα εχω παρατησει το φορουμ 5 χρονια.Ηλικιακα με σενα το χα παρατησει ηδη στην ηλικια σου. Εχεις πλακα. Κουτσομπολα μου εσυ. Ελα πεταξου ξανα σαν γκομενιτσα εκει που δεν σε σπερνει! Χρυσαυγιτης εισαι Κατινακι μου επειδη τους αποκαλεις ανθελληνες αν δεν συμφωνουν. Ετσι κανουν αυτοι Κατερινακι μου. ΥΓ: Ειναι το Bitch pls! ΟΧΙ το trollface ΥΓ2(edit): Μπαινω μονο κ μονο για να σε δω να πεταγεσαι να λες τις πιπες σου.
  13. Αλλο ενα edited post.Πρεπει να τρελαινεσαι να μου απαντας οταν ουτε καν δεν αναφερομαι σε σενα αλλα πεταγεσαι σε πορδη αφρικανικης ακριδας.Δεν σε αποκαλεσα τσουρεκι. Τσουτσεκι σε ειπα. Στα @@ μου αν με ξερουν η οχι στο mxc.LOL. Μην παρουμε δοξα απ το domain σου.Ο λογος που απανταω σε μερικα ποστς ειναι διοτι δεν εχω τι να κανω αυτη τη χρονικη στιγμη που ειπα να γλεντησω καναν αναπηρο και εσυ εμφανιστηκες πρωτος. Βασικα εισαι ο μονος αναπηρος που θελω να γλεντησω.by the way η σειρα μου δεν την βλεπεις καν κωλοψαρο.Αν θες μπορω να φτιαξω ενα account τωρα να σε γλενταω με λογαριασμο του 2016 απλυτε χρυσαυγιτη
  14. Αφου εισαι τοσα χρονια στο φορουμ θα ηξερες οτι οι παλιοι σταφφερς εχουν παντα προτεραιοτητα για comeback,απ τα τσουτσεκια που κυκλοφορουν εδω μεσα οποτεδηποτε το ζητησουν. Επισης ο Elfo γνωριζει πολλα περισσοτερα απο ολους σας εδω μεσα.Αν κριτηριο ειναι το L2J οπως ειδα (XAXAXAXA),για τους σερβερ με τα 5 Botς κ τα 30 ατομα συνολικα τοτε ας αυτοκτονησουν ολοι ομαδικως .Αν και εκει τους ξεφτιλιζει τους περισσοτερους. Πολλες φορες τα ragequit απ τα demotes γινοντουσαν.Και ειλικρινα σου λεω πως οι περισσοτεροι δεν θα περνουσαν ουτε απ το gold .Καποιοι συνηθως δεν γουσταραν καποιον σταφφερ και πηγαιναν γλυψιματικα στον Μαξτορα κ τον πειθαν να πεταξει καποιον.Ξεχνουσαν ολοι οπως και ο Μαξτορ πως δεν μπορουσαν ολοι να αφιερωνουν απειρες ωρες της ημερας για ενα φορουμ που ακομη και σημερα εχει βασικο θεμα το Lineage.Το να ησουν L2Modπαλιοτερα ηταν καλο promote. Επισης αρκετοι σπουδαζαν η ειχαν σχολειο και κανεις απ τους σταφφερς δεν εβγαλε ποτε μισο ευρω απ τα εσοδα του φορουμ που παλια ηταν αρκετα.Ξερεις ποσα καλα ατομα χαθηκαν για αυτο το λογο? killer_007,mpj123 Εγω οπως κ μερικοι αλλοι ειχαμε ενα μικρο εισοδημα ειτε σαν MM ειτε λογω πωλησεων δικων μας που ημασταν πιο trusted λογω θεσης. Koiνως καλα κανει ο Elfo κ τους γλενταει.
  15. Σε ποσην ωρα θες να φυγει πμ στον Μαξτορα οτι εχω γινει full active να ξαναπαρω πισω το global mod να του ριξω ενα Ban με ευφανταστο reason? ^_^ Bγαζω μεχρι κ το adblock μου για χατηρι του
  16. thats my μπατζανακης ^_^
  17. Υou seem mad brah. Πλεον μπαινω απλα για να σε τρολλαρω.Ειχα καιρο να δω καποιον τοσο ηλιθιο. :troll: Εχεις ψυχολογικα με τους μη Ελληνες μιας κ ολους οσους δεν συμφωνουν τους λες ανθελληνες.Το βρηκε η καθε απολυτιστικη kαι απολιτιστη μυξα του Κασιδιαρη και του Μιχαλολιακου να λεει πως οποιος δεν συμφωνει μαζι του λεγεται ανθελληνας και πιανει ιστοριες για τον Λεωνιδα κ τον Μ.Αλεξανδρο.Κλασσικος σκατας.Αυτοκτονα οπως ο Φυρερ σου. ;) :dat: Εχεις ψυχολογικα με τους φραπεδες. Εσυ λογικα μονο ελληνικο πρεπει να πινεις ή εκτος αν στο κατσικοχωρι σου εμαθες και τον παιδικο φρεντο καπουτσινο γλυκο με πολυ γαλα. Κανεις συνεχεια edit τα ποστς σου προς εμενα που σημαινει οτι γινεσαι πολυ mad και ψηνεσαι αγρια να μου την πεις για να πονεσω.Μπορεις και καλυτερα :not bad: Επισης το αβαταρ μου ειναι το Bitch pls(Yao Ming) και οχι το trollface.Υποτιθεται εισαι ο τρολλ (σ.σ. βλακας) του φορουμ αλλα εισαι πιο ηλιθιος και ασχετος απ τα καπακια της coca cola. "Δικο σου Region" το mxc του 2016....Εισαι αστειος.Κανε ντα. Κακο παιδι. Οσοι με ξερουν απο κοντα κ ειναι καμποσοι ξερουν οτι δεν εχω καμια σχεση με τα 300 κιλα που λες.Τελευταια φορα που θυμαμαι αλλος εκανε 1348 ποστς σε 7 μηνες περιπου και ελεγε για My region Κ τετοια σκατα..Με μπακαλιστικη λογικη κανεις περιπου 6.5 ποστς την ημερα σε ενα φορουμ που ειχε 4 μερες να εμφανιστει τοπικ στο offtopic που ειναι ενα διασημο section.Πες μας ποσο γαματος Lifer νιωθεις με τους 0 φιλους που δεν εχεις :alone: :alone: :alone: :alone: Περιμενω ανυπομονα το επομενο edited post σου :) :happyforever:
  18. Με τετοια φατσα δεν μπορεις να κανεις ουτε τη σαυρα μου να γελασει ρε 15χρονε.Εχω σταματησει εδω και 5 χρονια να ασχολουμαι με αναπηρους καρκινοδαχτυλους σαν και του λογου σου.Πραγματικα εχεις προβλημα αλλα αμα σε κανει Ban ο justice θα κανεις αλλα 200 accounts μονο κ μονο γιατι η ζωη σου ειναι αθλια και εδω ειναι ο μονος τροπος να αποκτησεις επικοινωνια με τον εξω κοσμο. Αυτοκτονα για το καλο της ανθρωποτητας και σταματα να κανεις edit τα posts σου για να μου την πεις βλακα.
  19. Παλιοτερα θα σε ειχα κανει ban με συνοπτικες διαδικασιες . Αλλα παντα χρειαζεται ο χαζος σε μια παρεα ;) Γεια σου κ σε σενα greeklish typer. ^_^ Εχω να δω bot Πανω απο 9μηνο.
  20. Τι φαση manmu? εισαι ο μοναχικος αστειος ασχετος της παρεας? :alone: :alone: :alone: :alone: Καλη η πλακιτσα σου αλλα απαντας ΜΟΝΙΜΩΣ ασχετα απ αυτα που σου μιλαω...Υποθετω εχεις καποια διασπαση προσοχης ή εισαι το attention whore που δεν εισαι εξω στην πραγματικη σου ζωη.. Τουλαχιστον οι παλιοτεροι ξεραν απο trolling ακομη καi απο attention whoring(βλ. babylon,Theoharis,darkknight) . :gtfo: :troll: :troll: :troll:
  21. Οτι μου πουλησαν σκαρτο πραγμα και πως η αναλυση ειναι για το πουτσο
  22. Eiπα να περασω for fun να δω τι παιζει και να χαιρετησω (οσους θυμαμαι και παρεμειναν στο φορουμ) Τα χαιρετισματα μου λοιπον. Οσοι τυχει και απαντησετε καλο θα ειναι να μου πειτε το Nickname που χρησιμοποιουσατε πιο παλια. Παιζει να μην ξερω καν τα νεα σας ψευδωνυμα. Ο λογος που δεν εγινε στο Newbie section (χαχα) ειναι διοτι προφανως και δεν ειμαι newbie. Θα χρησιμοποιησω το τοπικ σε μεταγενεστερο χρονο Oσοι φαγατε ban απο μενα παλιοτερα(και ειστε αρκετοι παναθεμα σας) αλλα καποιοι ειστε ακομη active ψωμι κ αλατι. 2 πραγματα/παρατηρησεις που προλαβα και ειδα στο φορουμ. 1)Ρε παιδια ακομη L2 στο 60%?Τι φαση? Χριστε μου! Νομιζα αυτο το παιχνιδι ειχε εγκαταληφθει. 2)Το Hacks & Tools στο Lol section ποιος το αιτηθηκε? Πρεπει να ειναι πολυ μαγκας κ αστερι στο botting για να πιασει κατι.Κωλοεταιρεια η Riot αλλα πλεον πολυ δυσκολα παιζουν crackαρισμενα acc ή Bots. 3)Δεν ειδα πουθενα Hearthstone,Dota 2,Overwatch. Ισως δεν εψαξα κ τοσο...
  23. Καταλαβα!Αν ειναι ετσι οπως τα λες μαλακια επρεπε να τραβηξει ο πατερας τετοιων ψευτοτρολλ ή η μανα τους επρεπε να προσποιηθει πονοκεφαλο. Παιζει να απαντησει κ να το δω μετα απο 6 μηνες.Οτι να ναι. Βασικα δεν ειχα τι να κανω και ειπα να μπω και εν τελει ο χρηστης 176319 επεσε στα τρολλ διχτυα μου.
  24. Πηγα να του πω "τι τσουτσεκι παριστανει" οταν του εκανα μια απλη ερωτηση κ απαντησε σαν 7χρονο αλλα δεν εχω ορεξη για flame αυτη τη στιγμη. Ακομη και το name του Wolfgiasena/AccessDenied δεν μου ελεγε κατι οποτε υπεθεσα οτι ειναι καποιος ξεμπαρκος. ^^ ^^ hey there. Ακομη Gmod? παιζει να με εχεις περασει σε διαρκεια πλεον
  25. Μαζεψου χρηστη 176319.
×
×
  • Create New...