Jump to content

Noble®

Legendary Member
  • Posts

    5,888
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Feedback

    100%

Noble® last won the day on December 12 2016

Noble® had the most liked content!

1 Follower

About Noble®

Contact Methods

  • Skype
    elbon987

Profile Information

  • Current Mood
    Angry
  • Gender
    Male
  • Country
    Greece
  • Location
    Athens
  • Interests
    Retired. do NOT pm in here. only in Skype.

    http://cmi.memecdn.com/965/1889965.gif

Recent Profile Visitors

4,126 profile views

Noble®'s Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

4

Reputation

  1. Παλιοτερα, η απαντηση μου θα ηταν 15 σελιδες πιο πανω. Τωρα μονο 2 απαντησεις. Λογικο μιας και το φορουμ ειναι ακομη προσκολλημενο κατα 90% στο L2, ενα παιχνιδι το οποιο εχασε πολυ κοσμο απ το Kamael.
  2. Η αμηχανη στιγμη που ακομη το Gost ειναι το πιο active post .
  3. Σχεδον ξεκαρδιστηκα. Φανταζομαι το ιδιο παθαν κ οι αλλοι που φυγαν απ το φορουμ.
  4. Σχεδον αστειος. #ΔΕΝ
  5. Χριστουγεννιατικες ευχες σε ολους τους φιλους μου αλλα και σ'αυτους που δεν ξερω,τους νεους Users,τους wannabe τους ανυπαρκτους και τους ξενους. Τις λεω απο τωρα γιατι θα ξαναεμφανιστω το Πασχα λογικα ^_^ ΥΓ: Ισως αραξω μερικες αν με ιντριγκαρει τιποτα . Θα δειξει.
  6. To Vice τους συναντησε 1 φορα. Εμεις καθε μερα στο GLF(Greek Lol Flamers) η στα streams τους O:) Για τα €€€ ισχυει καθως σαν esport υπαρχουν πλεον χορηγοι. Στην Ελλαδα ειναι κυριως το e-food.gr .
  7. yeap συνηθως διασκεδαζω. Απ τα πιο ευκολα €€€ του φορουμ
  8. Να εισαι σιγουρος πως θα εκανα μολις 30 δευτερολεπτα. :p Ο Access / Wolfgiasena η οπως στο πουτσο λεγεται ετυχε κ ηταν ο πρωτος (κ μοναδικος) που επεσε στην τρολλια μου διοτι χωθηκε απο μονος του. Το φορουμ ανεκαθεν ειχε μια ταση να αφομοιωνει αργα τα νεα trends. Πχ ακομη L2 main theme οταν το παιχνιδι αυτο δεν ειναι καν στο τοπ 30 των ΜΜΟRPG. *Γεια(οχι για) λελ
  9. Πραγματικα μην σταματατε! Ειχα πολυ καιρο να δω κατι τετοιο! Worth που σουλατσαρω εδω μεσα αυτες τις μερες ΥΓ: Κουτσομπολα μου μην πεταχτεις!
  10. join the fray. Εχουμε γλεντι για το Bremain στο λατρεμενο μου τοιχο.
  11. Μονο εναν αναπηρο εχω κανει block στο facebook και αυτος ηταν απ τη σχολη.
  12. Κυρα Κατινα εχω παρατησει το φορουμ 5 χρονια.Ηλικιακα με σενα το χα παρατησει ηδη στην ηλικια σου. Εχεις πλακα. Κουτσομπολα μου εσυ. Ελα πεταξου ξανα σαν γκομενιτσα εκει που δεν σε σπερνει! Χρυσαυγιτης εισαι Κατινακι μου επειδη τους αποκαλεις ανθελληνες αν δεν συμφωνουν. Ετσι κανουν αυτοι Κατερινακι μου. ΥΓ: Ειναι το Bitch pls! ΟΧΙ το trollface ΥΓ2(edit): Μπαινω μονο κ μονο για να σε δω να πεταγεσαι να λες τις πιπες σου.
  13. Αλλο ενα edited post.Πρεπει να τρελαινεσαι να μου απαντας οταν ουτε καν δεν αναφερομαι σε σενα αλλα πεταγεσαι σε πορδη αφρικανικης ακριδας.Δεν σε αποκαλεσα τσουρεκι. Τσουτσεκι σε ειπα. Στα @@ μου αν με ξερουν η οχι στο mxc.LOL. Μην παρουμε δοξα απ το domain σου.Ο λογος που απανταω σε μερικα ποστς ειναι διοτι δεν εχω τι να κανω αυτη τη χρονικη στιγμη που ειπα να γλεντησω καναν αναπηρο και εσυ εμφανιστηκες πρωτος. Βασικα εισαι ο μονος αναπηρος που θελω να γλεντησω.by the way η σειρα μου δεν την βλεπεις καν κωλοψαρο.Αν θες μπορω να φτιαξω ενα account τωρα να σε γλενταω με λογαριασμο του 2016 απλυτε χρυσαυγιτη
  14. Αφου εισαι τοσα χρονια στο φορουμ θα ηξερες οτι οι παλιοι σταφφερς εχουν παντα προτεραιοτητα για comeback,απ τα τσουτσεκια που κυκλοφορουν εδω μεσα οποτεδηποτε το ζητησουν. Επισης ο Elfo γνωριζει πολλα περισσοτερα απο ολους σας εδω μεσα.Αν κριτηριο ειναι το L2J οπως ειδα (XAXAXAXA),για τους σερβερ με τα 5 Botς κ τα 30 ατομα συνολικα τοτε ας αυτοκτονησουν ολοι ομαδικως .Αν και εκει τους ξεφτιλιζει τους περισσοτερους. Πολλες φορες τα ragequit απ τα demotes γινοντουσαν.Και ειλικρινα σου λεω πως οι περισσοτεροι δεν θα περνουσαν ουτε απ το gold .Καποιοι συνηθως δεν γουσταραν καποιον σταφφερ και πηγαιναν γλυψιματικα στον Μαξτορα κ τον πειθαν να πεταξει καποιον.Ξεχνουσαν ολοι οπως και ο Μαξτορ πως δεν μπορουσαν ολοι να αφιερωνουν απειρες ωρες της ημερας για ενα φορουμ που ακομη και σημερα εχει βασικο θεμα το Lineage.Το να ησουν L2Modπαλιοτερα ηταν καλο promote. Επισης αρκετοι σπουδαζαν η ειχαν σχολειο και κανεις απ τους σταφφερς δεν εβγαλε ποτε μισο ευρω απ τα εσοδα του φορουμ που παλια ηταν αρκετα.Ξερεις ποσα καλα ατομα χαθηκαν για αυτο το λογο? killer_007,mpj123 Εγω οπως κ μερικοι αλλοι ειχαμε ενα μικρο εισοδημα ειτε σαν MM ειτε λογω πωλησεων δικων μας που ημασταν πιο trusted λογω θεσης. Koiνως καλα κανει ο Elfo κ τους γλενταει.
  15. Σε ποσην ωρα θες να φυγει πμ στον Μαξτορα οτι εχω γινει full active να ξαναπαρω πισω το global mod να του ριξω ενα Ban με ευφανταστο reason? ^_^ Bγαζω μεχρι κ το adblock μου για χατηρι του
×
×
  • Create New...