Jump to content

randomnamehere

Members
  • Posts

    2,322
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    100%

About randomnamehere

Profile Information

  • Current Mood
    Dumb
  • Gender
    Male
  • Country
    United Arab Emirates

randomnamehere's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Bump!!! Pm any offer! I want them to be sold , so i will sell them really cheap!!!
  2. http://www.facebook.com/emaimou Ενημερωθείτε καθημερινά για τα τεχνολογικά νέα!
  3. Ξεκίνησε σήμερα με πολύ μεράκι μία προσπάθεια να διατηρήσω σελίδα στο facebook γύρω απο την τεχνολογία (νέα , reviews κτλπ κι αν όλα πάνε καλά και διαγωνισμούς) . Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και αν στη τελική θα μαζέψει κόσμο να ασχολούμαι , αλλά νομίζω πως αξίζει την προσπάθεια και περιμένω από όλους σας αυτό το περίφημο like! Και αν στην τελική δεν σας αρέσει την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια! Απλά στην αρχή θα με βοηθήσει πάρα πολύ!!! https://www.facebook.com/emaimou Υ.Γ. Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της μέσω κάποιας ιστοσελίδας ή κάποιας άλλης σελίδας στο facebook θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! Αν επιθυμεί ας απαντήσει εδώ ή να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. 10€ psc and you get it right now! Pm me as fast as possible! Im in need of that money!
  5. Αν δεν έχουμε αποψη τοτε τι? Θα κάνεις poll και θα παρουσιάσεις γενικά αποτελέσματα απο το maxcheaters που το μεγαλύτερο ποσοστό δεν ψηφίζει και δεν έχει ιδέα απο πολιτικά? Υ.Γ. να ήταν μονο το ψηφίζω για ορθογραφικό , καλά θα ηταν...
  6. Ένα μήνυμα θα γράψω και δεν σχολιάζω ξανα . Είναι αδύνατο σε μία σύγχρονη Ελλάδα να θέλουμε να βγάλουμε ανθρώπους αναρχικούς και όλη τη βρωμιά της αριστεράς στη κυβέρνηση . Ανθρώπους που λόγω πτώσης του ΠΑΣΟΚ βγήκαν ξαφνικά στην αντιπολίτευση και απο 3% φτασαν στο 30%. Όλο αυτό το καιρό είναι εύκολο να μιλάς για την εξουσία , να κράζεις αυτόν που είναι πάνω και να λες οτι τα κάνει σκατα και το ενα και το άλλο . Λυπάμαι που υπάρχει πιθανότητα του χρόνου να μην μπορώ να σπουδάσω . Δίνουμε την Ελλάδα στα πιο ανίκανα χέρια γιατί απλά δεν θέλουμε ΝΔ πάνω.. Και στην τελική όλοι αριστεροί θέλουν δεξιές τσέπες! Ασχολίαστο το οτι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προσθέθηκε στο ψηφοδέλτιο του συριζα. Υ.Γ. περιμένω το κράξιμο σας , αλλά η αποψή μου δεν αλλάζει . Υ.Γ2. Να βγει η ανταρσύα απο το poll γιατί ειναι μαζι με συριζα . Υ.Γ3. Είναι ψηφίζω .
  7. I give 4.2€ paypal money for 7€ paysafecard (or a little more , whatever) .. I need them fast , help me! P.S. you go first , im trusted in here
  8. Κάθε site έχει όρια σε buyable refferals και σε direct . Οπότε πάλι εξυπνάδα χωρίς λόγο . Συνεχίστε! Μπορώ πολύ ακόμα.
  9. Μου αρέσουν οι έξυπνοι σχολιαστές . Μπραβο παιδιά ! Λες και δεν ξέρεται πως το παλικάρι ψάχνει referrals και πως ένα ασχολούμενος 2-3 χρονια βγαζει φραγκα... Αλλα ετσι ειναι ! Ας είχατε υπομονή να μείνετε 2 χρονάκια σε ένα ptc site και μετα τα ξαναλεγαμε . Ούτε εγώ έχω προφανώς , αλλά δεν κριτικάρω ...
  10. Το 80x80 είναι το μεγεθος τις εικονίτσας του Hopzone , το οποίο όντως δεν βγήκε ωραίο , αλλά θεωρώ πως δεν χρησιμεύει και όλας γι αυτό δεν μπηκα στον κόπο να το φτιάξω! Έτσι και αλλιώς ενα μικρό πακετάκι είναι για το καλημέρα ;) ! Όσο για το τοπικ , δυστυχώς ακόμα και το site είναι στα ελληνικά κι η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να το γεμίσω με lineage :alone: . Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
  11. Οι μεταγραφές καταργούνται αφού επικράτησε ένα μπάχαλο φέτος . Όσο για το τμημα που λες είναι αυτό στο Ηράκλειο ή όχι? Η αλήθεια είναι πως θέλω να αποφύγω Κρήτη λόγο της μεγάλης απόστασης.
×
×
  • Create New...