Jump to content

Vkouk

Legendary Member
  • Posts

    4,676
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Posts posted by Vkouk

  1. i3 4160 στα 3.6 . Τουμπανος διπυρηνος και για το LOL ειναι μια χαρα
    GPU μια AMD στυλ R7 260X στα 120 ειναι υπερκαλα ,δισκο 500 , ραμ 4gb στα 1600,τροφοδοτικο ενα 550w value series για να κανεις την δουλεια σου και μια μητρικη στυλ h81m-d2v/s2pv γυρω στα 60 ευρω ,οπτικο και κουτι παρε οτι θες .

    οθονη http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/Samsung-Monitor-23-6-S24D390HL.htm(αυτην εχω και ειναι μια χαρα σε παιχνιδια που παιζω) ή για μεγαλυτερη www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/Samsung-Monitor-27-LS27D390HS.htm

     

    οτι θες ρωτα με.

  2. Εσείς νομίζετε ότι πήγα να σας βάλω μυαλό ή να σας φέρω στον ίσιο δρόμο,απλά τελευταία μου σκάσανε πολλά πράματα μαζί και ήθελα να ανοίξω μια συζήτηση να δω άτομα της ηλικίας μου τι βλέψεις έχουν.

    Good luck anyway.

  3. Μπράβο ρε φίλε πήγες στρατό άντε και γαμήσου τώρα και μη μας τα πρήζεις. Ο Devon καλύτερη σάτιρα κάνει από εσένα. 'Αντε να βγει ο Τσίπρας να τον καταργήσει μετά θα έχω λόγο να χαίρομαι που δεν πήγα και αποφάσισα να σπουδάσω πρώτα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του δεν θα του βάλεις εσύ μυαλό. Σταμάτα να λαϊκίζεις και να το παίζεις υπεράνω μέχρι προτέρας και εσύ θύμα του διαδικτύου ήσουν. 'Αν βίωσες 2-3 πράγματα και αυτό σε έκανε να νιώθεις υπέρ γαμάτο σε όλους εμάς που είχαμε από πριν μια κανονική ζωή ακούγονται σαν ανέκδοτα. Σταμάτα λοιπόν τ'ανέκδοτα και ξεκίνα τη σάτιρα σαν τον από κάτω. 

    Δεν πήγα να βάλω μυαλό σε κανένα,δεν πήγα να βοηθήσω κανένα μια συζήτηση πήγα να κάνω αλλά τα ανώριμα δεν λείπουν ποτέ από μια παρεά δυστυχώς.

     

     

    Κοιτα , να στο θεσω απλα.Προφανος εσεις εισασταν μια νερτνοπαρεα που απλα αποφασισε πρωι-βραδυ να πηγαινει για καφε.Προφανος θα βρηκατε και καμια σαπια μουνοπαρεα και θα αραζετε 24/7 λεγοντας μουνοδουλιστικες μαλακιες.Εγω ειμαι 18 και πιστεψε με , βαριεμαι το να παω για καφε πλεον , 1000φορες να κατσω να παω Diamond η να δω κανα anime , και να βγω Παρασκευη-Σαββατο να κανω καμια μαλακια.Simple

    αυτό ακριβώς όμως ρε αντώνη το βρήκες όλοι μέρα κορυδαλλό λολ ανιμε και δεν συμμαζευέται.και μόνο με το ανιμε που είπες έφαγες Χ μεγάλο.

    Κλειδώστε το τόπικ δεν πειράζει που μερικά άτομα θα παραμείνουν μικρά και θα τους ταϊζουν  οι γονείς τους.

    Τα φιλιά μου.

  4. Ακριβώς αυτό που είπες.Η παρέα ή θα σε παρακινήσει να κάνεις κάτι καλύτερο ή θα σε αφήσει στάσιμο..
    Εσύ δεν είσαι από τους ανθρώπους που ψάχνουν κάτι καλύτερο,δεν θες να βοηθήσεις εσένα αλλά και τους φίλους σου να ξεπεράσετε κάποια όρια;
    Γιατί εμείς σαν παρεά αυτό κάναμε και πίστεψέ με,θα ήθελες πολύ να ζήσεις και εσύ κάποια παραπάνω πράματα γιατί όλοι μας έχουμε όνειρα θέμα είναι να τα πραγματοποιήσουμε.Εμείς μέσα από την δουλειά αλλά και την συνεργασία μας θα προχωρησούμε πάρα πολύ,αλλά το επιλέξαμε είπαμε ή μένουμε στάσιμη ή αλλάζουμε προς το καλύτερο.

  5. Ξεκόλλα εσύ και σε ακολουθούμε σιωπηλά.   :okey:

    με βλέπεις να ασχολούμαι και πολύ με μικροπράγματα;κίνητρο θέλω να σας δώσω,αν το πάρετε ή όχι είναι δικό σας θέμα..

    και ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφίτσα αν εσύ ή ο καθένας ακούσει έστω και τα μισά που θα πω,αλλά θα ήθελα να δω μερικούς σε λίγα χρόνια από μια γωνία και πραγματικά θα γελάω..

     

     

     

    1 sou lew eimoun 30 lepta makria apto spiti mou kai ekana na paw mexri kai 17meres.

    apolutheika me 120 upiresies.

     

    to mono pou katalava apo to strato einai to oti oso poio makrua eisai toso to kalutero

    αυτό ισχύει κατά κάποιο τρόπο,αλλά εγώ και ήμουν 17 ώρες μακριά αλλά έβγαινα και κάθε 3-4 βδομάδες χειρότερα δεν μπορούσε να είναι για αυτό είχα αρχίσει και σκεφτόμουν πολλά και διάφορα πράγματα για το τι θα κάνω αφού απολυθώ..

  6. Πραγματικά,δεν ξέρω αυτό το κομμάτι τι έχει,τι με ελκύει αλλά όταν το ακούω μου κορυφώνει την διάθεση στα ύψη.Συγκεκριμένα το ακούω από 10-15 φορές κάθε πρωί και η μέρα κυλάει τόσο όμορφα και ήρεμα που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ.Βρείτε και εσείς το κλειδί που θα σας φτιάχνει την διάθεση και θα σας κάνει επιτυχημένους.

  7. και σε φόρουμ να μην μπαίνει,όταν βλέπω στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό άτομα από 13-19 χρονών όλοι μα όλοι μέρα εκεί πρωί βράδυ ,ειλικρινά τι παραπάνω να περιμένω από κάτι τέτοια άτομα;Εκτός αν κέρδισαν κανένα τζόκερ και βγάλανε τα λεφτά της ζωής τους,που δεν το νομίζω ούτε καν για το ένα τέταρτο.Εγώ προσωπικά με την δουλειά που ασχολούμαι είμαι αρκετά χαρούμενος και όποιος θέλει και ψάχνεται θα ήθελα να με ενημερώσει να βρεθούμε για ένα χαλαρό καφέ να του την δείξω(Περιοχή Αθήνας,αλλά έχουμε και στην ομάδα που είμαι και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας).Στο χέρι σας είναι να κάνετε την διαφορά,μην δέχεστε συμβιβασμούς.

×
×
  • Create New...