Jump to content

classycraw

Members
  • Posts

    89
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by classycraw

  1. Γεια σας, με το link παρακάτω μπορείτε να κάνετε review μία υπηρεσία όπως Google Drive, Google Docs, OneDrive κ.α. Μόλις το review εγκριθεί, το Capterra μας δίνει για τον καθένα μας μία δωροεπιταγή αξίας 5 δολαρίων συνήθως σε μορφή virtual debit card, όπου μπορούμε να την ξοδέψουμε όπου θέλουμε! Για ερωτήσεις γράψτε κάτω. Link: http://bit.ly/2Npfak7
  2. Your code will not work properly. If you forbid one player name, if statement return false. Just change if(Config.FORBIDDEN_NAMES.length > 1) to if(Config.FORBIDDEN_NAMES.length >= 1) or if(Config.FORBIDDEN_NAMES.length > 0) Thank you for your sharing ;)
  3. Check this! http://www.torrenthound.com/hash/de16de1ced6380adb6020b17f53146660a71b90b/torrent-info/Pure-Disney-Interactive-Studios--RUS-ENG--Lossless-Repack-R-G-Catalyst
  4. Η acs κοστίζει αρκετά λεφτά. Πήγαινε έλτα με δεματάκι ή επιστολή μπορεί να καθυστερήση παραπάνω αλλά θα σου βγει πολύ πιο φθηνά. Για τη αντικαταβολή θα χρεωθείς παραπάνω και θα πάρεις τα λέφτα μετά την παράδοση. Εαν είσαι και φοιτητής και το κόστος αποστολής βγεί παραπάνω από 2-3 ευρώ ενεργοποιήτε η φοιτητική έκπτωση 30% ;)
  5. Ναι. Ανέβασε τα εδώ να δούμε εάν είναι σωστά. Και επίσης για πρέπει να ανοίξεις πόρτες στο modem-router σου και να επιτρέψεις στο firewall σου τις πόρτες αυτες. Είδα το pm σου δεν μπορώ σήμερα.
  6. Να υποθέσω ότι έχεις ανοίξει πόρτες; Επίσης να υποθέσω ότι έχεις αλλάξει τα host στα αρχεία .config;
  7. Nice work. One suggestion is about Navicat. Navicat is not free and you need to pay or download illegal from torrent sites. Don't use it! Use HeidiSQL instead,it's free and opensource project! Website: http://www.heidisql.com/ I highly recommended to add this alternative option in your main post. Thank you!
  8. Δωσε μου teamviewer μεσω pm να προσπαθησω να σε βοηθησω και να σου δειξω εαν βρω που ηταν το λαθος Εαν δεν θελεις για προσωπικους λογους δώσε μας τα configs του login και το game server
  9. Νομίζω το παιδί τα εξηγεί πολύ καλά ας και είναι για acis αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Η λογική είναι ότι δημιουργείς ένα σχήμα με locations για να το κάνεις peace zone ή οτιδήποτε άλλο θέλεις ;)
  10. Μπορείς να μας πεις τι project έχεις; Ευχαριστω :) Από οτι βλέπω προβλέπω l2jfrozen Edit: Εδώ είναι η απάντηση σου. http://www.maxcheaters.com/topic/188679-how-to-check-remove-and-add-zone/?hl=npoly Έχει κάποιες διαφορές βέβαια αλλά μπορείς να τα μετατρέψεις εύκολα!
  11. Καλά έκανες μάθε τώρα java. Δεν ειναι δύσκολο. Tip: Αρχίκα μάθε τι είναι κλάση τι αντικείμενο και ποια είναι η σχέση τους ;)
  12. Αυτό είναι καθαρά θέμα προβλήματος στον κώδικα. Κάπου μέσα στο κώδικα χρησιμοποιεί NullPointer. Μήπως έχεις πειράξει τον κώδικα στο L2LoginClient ή κάτι σχετικό με το login;
  13. Πού έχεις ανοίξει το gameserver ; Σε μηχάνημα εκτος Ελλάδος; Εαν ναι, τοτε σιγουρέψου οτι η ωρα του υπολογιστή είναι ίδια με αυτή που θέλεις εσύ. Τώρα εάν είναι όλα σωστά μήπως έχεις πειράξει κάτι στον κώδικα σχετικά με την Olympiad?
  14. Good luck with your app. I had a problem entering your website. http://i.imgur.com/bYsgozG.png
  15. Hello, you can please share ip properties of your login and game server. server.properties & loginserver.properties
  16. Καλησπέρα, σύμφωνα με την εμπειρία μου σε αυτό το είδος θέματος έχω να σου πως τις εξείς πληροφορίες. Αρχικά εαν δεν έχεις λογαριασμό paypal και φτιάξεις τότε δεν μπορείς να τον κάνεις Verified γιατί όπως είπες οι κάρτες είναι κλειδωμένες. Με το paypal balance μπορείς να πληρώσεις παντού σε όλο το κόσμο.Εάν δεν έχεις paypal και φτιάξεις χωρίς να τον κάνεις Verified ή έχεις paypal αλλά δεν εχεις υπόλοιπο μέσα μπορείς να πληρώσεις μόνο στην ελλάδα. Εκτος και αν δοκιμάσεις ένα κόλπο που μπορείς να φορτώσεις λεφτά στο υπόλοιπό σου! Το κόλπο μπορείς να το βρείς παρακάτω http://luben.tv/web/www/61154 Για οτιδήποτε έγραψα σου συνιστώ να τα επαληθεύσεις! Ελπίζω να βοήθησα.
  17. Θα επερνα LG G2 αν ημουν στην θεση σου αλλε δεν εχει card slot. Επισης σου προτεινω αφοβα αυτο http://www.skroutz.gr/s/4929883/LG-G3-16GB.html
  18. Εχουν βγει τροποι να βαλεις λεφτα στο paypal. Ψαξε λιγο και θα βρεις!
  19. Καλησπέρα σου! Από ότι φαίνετε με δεδομένα όσα έγραψες είσαι στα πρώτα βήματα σου.Θα προσπαθήσω με όσα ξέρω και εγώ να σου λύσω τις απορίες σου! 1. Δεν υπάρχει νομίζω συγκεκριμένη εντολή που μπορείς να το κανεις in-game . Το πιο εύκολο και γρήγορο είναι να μπείς στην database σου να δεις που αποθηκέυονται τα respawn των mobs και να τα διαγράψεις απο εκεί. 2.Ακόμα και να λήξει το navicat δεν θα χάσεις την database σου,γιατι το navicat ειναι ενα πρόγραμμα που διαχειρίζετε ευκολότερα την database.Η database σου ονονομαζεται MySQL και δεν χρείαζετε να πληρώσεις για κάτι και δεν λήγει. Τώρα μπορείς να κατεβάσεις σπασμένο το navicat απο torrent site ή να πληρώσεις απλώς. 3.Οχι δεν είναι. To eclipse είναι ένα πρόγραμμα το οποίο γράφεις κώδικα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση γράφεις κώδικα σε Java. Όλα αυτά που υπάρχουν στο eclipse οταν κανεις built δημιουργουνται ορισμένα πράγματα. Ας πούμε ο κώδικας μετατρέπετε σε αρχεία jar.Είναι βιβλιοθήκες της java που περιέχουν τον source code για να λειτουργήσει ο server. Επίσης όταν κάνεις αλλαγές στο eclipse δεν χρείαζετε απαραίτητα να αντιγράψεις ολα τα στοιχεία αλλα μονο όσα έχεις κάνει αλλάγη (πχ. configs data κτλπ.).Εαν εχεις κανει αλλάγη στον κώδικα και μόνο στο gameserver κάνεις built και πας στον built φακελο και ψάξε αυτο ..\gameserver\lib και εκει θα βρεις ενα jar αρχείο με το πιο πιθανο να υμπεριλαμβάνει την λέξη core.Εαν εχεις frozen ειναι l2jfrozen-core.Μετα απο αυτό το αντιγραφεις στο server φακελο σου στην ιδια τοποθεσία και οι αλλάγες έχουν γίνει! Ελπίζω να βοήθησα!
  20. Λοιπόν για να ξεχαθαρίσω το θέμα αυτό με ότι ξέρω και έχω δοκιμάσει! Οι αγορές μέσω κάρτας μπορει να γινουν στο εξωτερικό σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Αν δηλαδή θέλεις να αγόρασεις κάτι απο κάποιο καταστήμα το πιο πιθανό να μπορείς. Αν όμως θελεις να αγορασεις κατι απο την OVH ας πουμε δεν μπορεις. To paypal μπλόκαρε κάθε ελλήνικη καρτά μέχρι να ξεκαθαριστή. Μερικές εταρίες δεχονται ελληνικες καρτες μερικες οχι
  21. Καλήσπερα και σε εσένα φίλε μου.Διάβασα λίγο τα terms του και βγήκα αυτό! οπότε ελπίζω να πήρες την απάντηση σου ;) Διάβασα ότι μπορείς να βγάλεις μεχρι 60 ευρώ στο εξωτερικό σε κάποιες κατηγορίες.
  22. Hello i want to buy good geodata and pathnode with Geoeditor. Just pm me. Payments only by paypal verified.
  23. Σωστός... δεν μου πέρασε απο το μυαλό αυτό. Ναι κατάλαβα τώρα πως γίνετε. Πειραματίζομαι τώρα και προσπάθω να μάθω περισσότερα. Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις σας!
  24. Εντάξει υπέθεσε οτι ειναι εντάξει τα skills και ολα.
  25. Καλησπέρα σας, Σκεφτομούν κάποια πράγματα για τα max enchants στα items ex weapon armor jewels.. Εάν ένας σερβερ βάλει max 20 σε ολα και ένας άλλος ακρίβως ίδιος σερβερ βάλει 20 weapon και 16 armor & jewels. Τι διαφόρα θα έχει; Θα επηρεάζει την ισορροπια των παιχτών ; Ποια ειναι η γνώμη σας; Η γνώμη μου ειναι οτι θα την επηρεάζει γιατι ενα μαγος θα ειναι ακόμα πιο αδύναμος απο ενα πολεμιστη για παραδειγμα..
×
×
  • Create New...