Jump to content

JaharakaL

Legendary Member
  • Posts

    2,309
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3
  • Feedback

    0%

Everything posted by JaharakaL

  1. Καποτε εδω ειχε ζωη
  2. How the fuck this bot typed on this exact topic
  3. There is a shared pack with all these features and somehow you still want someone to send you the code and the implementation of it
  4. Justice γυρνα πισω BibleThump
  5. Οπως βαλατε το rule για το website απλα βγαλτε το πες και τον @Maxtor. Ειναι που δεν ειναι το l2 της μοδας τα τελευταια χρονια και με το ζορι ανοιγουν σερβερς βαζετε και "restrictions" στο Advertise.
  6. Απλα το "Add your website" του "Visor" λογικα ειχε καμια κρυφη ερμηνεια τυπου Add more Information about your server γιατι ποτε δεν εγραψε τετοιο πραγμα και μολις επεσε το topic μπηκε "rule". Το οτι δε γραφω εδω δε σημαινει οτι δε βλεπω τι γινεται.
  7. Ποιος Visor ρε μαλακα 10 ατομα staff ειστε Vision τον λενε. Και τωρα που εχει Information γιατι μπηκε rule να υπαρχει site 2021 εχουμε βαλτε μπρος το μυαλο σας
  8. Εκανε warning εναν σερβερ που δεν ειχε site και ειπε "τα rules το λενε". Βλεπω τωρα εκανε παλι νεο topic και του λετε βαλτε site εν ετη 2021 ποιος σκατα κανει site ενω υπαρχουν τοσες πλατφορμες για Advertise μονο εσεις χανεται απο αυτο αλλα οχι οποιος δε βαλει τον σερβερ του στο MXC.
  9. Καθομαι ρε μαλακες και βλεπω τι γινεται καθε μερα εδω μεσα και ο αλλος τρωει report γιατι του λεει δεν εχεις site για τον σερβερ σου και αλλαζει το rule σε nanoseconds και αντι να πειτε ναι ρε παιδια εκανε λαθος δε ζηταμε site καθεστε και αλλαζετε ολο το rules section
  10. Παλι μωβ μας κανανε;
  11. WTS Frintezza's Necklace on L2 Dex Contact me via Discord JaharakaL#6818 or direct pm here.
  12. Το ποιος εχει μυαλο φαινεται απο αυτα που εκανες και συνεχιζεις να κανεις και το αστειο ειναι οτι εισαι ενα rank κατω απο τον owner.10 replies εχεις κανει και δεν εχεις απαντησει σοβαρα στο θεμα του παιδιου για να βρειτε μια λυση. "Κανε οτι θελει το παιδι. Εχει δικιο εν μερη, ωστοσο το εχασε στην πορεια. Και εφοσον το εχασε εγω δεν θα ασχοληθω. Τυπικα ομως για το φορουμ εχει δικιο."
  13. 20 ευρω για verified trader -80 ευρω κερδος 60 ευρω. Profit
  14. @Lowness Παντως να ξες μπορεις να κανεις export το skype conversation σου και να το ανεβασεις εδω, ενα αρχειο ειναι :)
  15. Τοση ωρα διαβαζω τα μηνυματα ενως τυπου που περιμενει τι θα γραψει αυτος που εκανε το topic και τον κατηγορει αντι να κανει ενα reply με τα chat και το τι εγινε :)
  16. Iam looking for this version "v.1.3.12" from the guy named BadStealth.I found it on another forum but it requires posts-likes and everything is russian.
  17. Ρε τα εκλεισες τα 16 ή ακομα;
  18. Απο το 2010 προσπαθουσες να γινεις mod τα καταφερες τελικα; Και λεω γιατι δε θυμαμαι το ονομα SectoneART ενω εισαι ο πουθενας ο Universe που αγοραζε ανα μια βδομαδα VIP και προσπαθουσε να γινει GFX mod και παντα ετρωγε πορτα.
  19. Αχχχ βρε σατανα παλι με εκανες και γελασα
  20. Που κανω αιτηση για moderator;
×
×
  • Create New...